Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

50minutový ozdravný pobyt v solné jeskyni pro dospělé i děti

4,9 / 5 Solná jeskyně Praha 10 Praha - Záběhlice  (mapa) 424 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavla

Dobrý den,jakou variantu mám zakoupit,když chci přijít s dvěma dětmi – 2 roky a 4 roky? Děkuji.

Solná jeskyně Praha 10

Hezký dobrý den,

v tomto případě kupte variantu „dospělý + dítě do 9,99 let zdarma“ a za druhé dítko doplatíte na místě 40,– Kč.
Těšíme se na Vás!
S pozdravy ze Solné jeskyně Zahradní Město

Kateřina Pečivová

Dobrý den, lze zakoupit i více kusů? Kolik je max. počet míst v jeskyni? Pracuji v domově pro seniory a chtěla bych zorganizoval podobnou akci pro naše klienty (návštěva solné jeskyně). Předem děkuji za odpověď. Hezký den

Solná jeskyně Praha 10

Krásný dobrý den,

to je báječný nápad! Určitě lze zakoupit i více kusů a ideální maximální kapacita dospělých je 12 lidí. Prosím jen pozor, do jeskyně je vstup po schodech (běžný typ schodiště se zábradlím) a tak je vhodná spíše pro lépe mobilní klienty. Pokud by jste potřebovali pomoci s dopravou, tak pro Vás máme vhodné a cenově dostupné typy pro její zajištění.

Budeme se na vás moc těšit
S pozdravy
Solná jeskyně Zahradní Město

Markéta Sedláčková

Proč není varianta „Dospělý“… ?

Solná jeskyně Praha 10

Dobrý večer,
varianta dospělý v nabídce je (za 119,–kč) a ta obsahuje jako bonus pro Vás navíc vzít sebou dítě do 9,99 let přesně tak, jak je tomu i dle našeho standardního ceníku viz. webové stránky. Tohoto bonusu samozřejmě můžete využít ale také nemusíte. Půjdete-li bez dětí, tak budete objednána do hodiny pro dospělé, kde nebudou žádné děti.
S pozdravy Solná jeskyně Zahradní Město

Diana

no jo, ale já si chci odpočinout, nebudou tam řvát cizí děti? Já nechci být jako na nějakém pískovišti...­..Děkuji za odpověď.

Solná jeskyně Praha 10

Dobrý den,

kopíruji Vám zde text jež pochází přímo z popisu jež naleznete u voucheru: „Procedury jsou rozlišeny na procedury s dětmi a bez dětí a začínají vždy v celou hodinu“ z tohoto popisu je tedy zřejmé, že nebudete v hodině kde jsou objednány i děti pokud sama s dětmi přijít neplánujete. Nicméně ani to Vám nezaručí, že například ve Vaší skupince nebude někdo, kdo bude zrovna poněkud hlasitě spát.
Při pobytu v solných jeskyních jde prioritně o jejich zdravotní přínos, dále je to zpestření všedních dnů a to, že zde lidé opravdu i relaxují je již jakýsi bonus navíc pro jehož dosažení ale je zde zároveň uděláno maximum (barevná terapie, relaxační hudba, polohovatelná pohodlná lehátka, rozdělené skupiny…) a jehož je i většinou dosahováno. I proto, že jde v první řadě o zdravotní přínos se nabídka jmenuje „Ozdravný pobyt, nikoliv relaxační…“ Nicméně i přes to, co Vám zde píši se velmi často stává, že lidé odcházejí odpočinutější, usměvaví, často s novými nápady a mnohdy i s tím, že se krásně u nás vyspali.

S pozdravy a přáním příjemného dne
Solná jeskyně Zahradní Město

Dara .

Dobrý den, hraje u vás relaxační hudba?

Solná jeskyně Praha 10

Dobrý den,

při proceduře Vás čeká nejen relaxační hudba, ale i barevná terapie, polohovatelná pohodlná lehátka a během pobytu na Vás bude léčivě působit mix pěti druhů solí.

S pozdravy a přáním příjemného dne
Solná jeskyně Zahradní Město

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru