Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitkový pobyt v Praze s možností romantické večeře i prohlídky Hradu

4,6 / 5 Vila Lanna Praha (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den, uvažuji o koupi voucheru na dvě noci. V popisu je napsáno, ze některé pokoje jsou bez koupelny. Jedná se mi o pokoj se socialnim zařízením a koupelnou. Jakych pokojů se prosím týká voucher? Děkuji za odpověď.

Vila Lanna

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Voucher se týká všech pokojů, při rezervaci nutno specifikovat typ pokoje. Všechny pokoje v historické části jsou bez sociálního vybavení. Pokoje v depandancích jsou s vlastním sociálním vybavením. Detailnější popis najdete na našich stránkách www.vila-lanna.cz
Děkujeme

Michal Kostov

Dobrý večer, chtěl jsem se zeptát jak máte volné termíny na příští rok v dubnu.Budeme mít s manželku první výročí svatby tak sháním něco pěkného.Máte v nabídce i masáže a nějaké procedury?Kostov

Vila Lanna

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Voucher je platný pouze do 28.3.2018 jak je uvedeno v popisu balíčku, takže v dubnu volné termíny nenabízíme. Masáže ani nic podobného v nabídce nemáme.
S pozdravem tým Vily Lanna

Barbora Sláviková

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s termínem, když kupuju voucher:) Děkuji moc.

Vila Lanna

Dobrý večer, děkujeme za Váš dotaz. Ideální postupovat tak, jak je psáno v balíčku. Rezervace: Termín zamluvte nejlépe ihned po ověření volné kapacity a zakoupení voucheru a na e-mailu recepce@vila-lanna.cz nebo tel. 224 321 278. Pokud chcete dát pobyt jako dárek, obdarovaný by si měl co nejdříve zamluvit termín, kapacita je omezená.
S přáním klidného večera tým Vily Lanna

Alena Alenka

Dobrý den, Při pobytu na tři dny mne v popisu mate 1× večeře a 1× snídaně… Znamená to, že druhý den je bez večeře i bez snídaně?

Vila Lanna

Dobrý den,
v popisku je chyba. Při pobytu na 3 dny/2 noci s večeří je 1× večeře a 2× snídaně. Bohužel popisek při běžící akci již nelze měnit.
Děkujeme za upozornění.
Kolektiv Vily Lanna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru