Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oslavte Nový rok v Itálii: Benátky a Verona s ubytováním na 1 noc a snídaní

4,2 / 5 CK České kormidlo Benátky - Itálie 61 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Dobry večer jak dlouho trva cesta?A taky pisete v kolonce priplatek-cestovni pojistení,to se plati u vas?nebo jak tomu mam rozumet? dekuji za odpoved :-)

CK České kormidlo

Dobrý den, nevím z jakého nástupního místa si přejete cestovat, ale z Brna je to autobusem do Benátek cca 10 hodin. Cestovní pojištění k zájezdu nabízíme, ale není nutné si jej zakoupit. Informace o sazbách naleznete zde: http://www.ceskekormidlo.cz/pojisteni

Petr Beníšek

Dobrý den,

v kolik by byl předpokládaný odjezd z Prahy ? Je aktuálně dost zájemců (my jsme 2), aby mi bylo toto nástupní místo potvrzeno ?

Moc děkuji za odpověď.

S pozdravem
Petr Beníšek

CK České kormidlo

Dobrý den, odjezd z Prahy bývá cca v 18.00 hodin a je to nástupní místo, které se určitě pojede, takže nemusíte mít obavy o zpětné potvrzení.

Tomaštík

Dobrý den, v kolik hodin je odjezd cca z Brna?

CK České kormidlo

Dobrý den, orientačně v 21.00 hodin.

Kamila Pirná

Dobrý den,
snažím se dovolat do CK České kormidlo a bez úspěchu, vytvořila jsem si nezávaznou objednávku podle instrukcí, ale pořád mi nikdo nedal vědět, jestli voucher mohu zakoupit. Mám to jako dárek v Vánocům a nerada bych o něj přišla jen kvůli tomu, že jste se mi včas neozvali. Nebo je momentálně voucher rezervovaný k mému jménu? Díky za odpověď.

S pozdravem
Kamila Pirná

CK České kormidlo

Dobrý den paní Pirná, u nás v systému vidím, že jste si vytvořila objednávku 26.11. a do 40 minut Vám kolegyně poslala 2 e-maily se žádostí o doplnění údajů ke smlouvě. Dohledala jsem také hovory a bohužel ve Vámi zvoleném čase byla linka obsazená a čekajících ve frontě bylo mnoho. Z tohoto důvodu se Vám tedy nepodařilo dovolat a velmi se Vám tímto omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Každopádně nyní již máte druhou objednávku potvrzenou, takže předpokládám, že je vše v pořádku.

Veronika

Dobrý den,

můžete mi napsat název ubytování?

 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ubytování bude kategorie 2–4 hvězdičky v pokojích s vlastním sociálním zařízením a snídaní. Název ubytování se dozvíte až od průvodce během zájezdu, jelikož konkrétní hotel předem negarantujeme. Děkujeme za pochopení.

Denisa stankovičova

Ta částka 1990 kc je za dvě osoby? A ten poplatek 25e je za jednu osobu?

CK České kormidlo

Dobrý den, 1 voucher za 1990 Kč je pro 1 osobu. Příplatek za vjezd do Benátek a lodní lístek je také za 1 osobu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru