Nabídku Zapůjčení elektromobilu BMW i3 až na měsíc mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výlet do budoucnosti: zapůjčení elektromobilu BMW i3 na 10 h, týden nebo měsíc

4,1 / 5 OXO - Auto Mladá Boleslav  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Daniel

Bez omezení najetých kilometrů (do 1000 km, poté doplatek 4 Kč/km) :)))

OXO - Auto

Dobrý den,

děkujeme za reakci. Nabízíme více variant pronájmů: od zapůjčení na jednu hodinu, přes celý den, víkend, týden, měsíc i rok. Stejně tak i varianty bez omezení najetých kilometrů, tak i s omezeným počtem najetých kilometrů, vše závisí na Vašich požadavcích, které Vám budou nejvíce vyhovovat. Děkujeme za pochopení. Tým OXO

Ondřej

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Nicméně, dle barevné kombinace to vypadá na první generaci s 22 kWh baterií. Nebo máte jen špatné foto?
To, že dojezd závisí na mnoha faktorech je jasné, ale u 22 kWh to je cca 150 km a u 33 kWh 250 km, což je docela zásadní rozdíl.

OXO - Auto

Dobrý den, naše barevná kombinace je stále k prodeji u dealerů BMW i v roce 2017/2018, stejně tak jsou k dispozici obě varianty v konfigurátoru výbavy kapacity baterií 22kWh i 33kWh. Pokud máte ovšem namysli faceliftovanou verzi, která se bude v nejbližší době prodávat u dealerů BMW, pak ta bude mít dojezd až 400km na baterii s kapacitou 42,5kWh a elektromotor bude mít výkon 188koní. Druhá generace BMW i3 má přijít na trh v průběhu roku 2019/2020

Ondřej

Dobry den,
dle mého dojmu se jedná o první generaci BMW i3, která určitě nedisponuje dojezdem „až 250 km“. Je tomu tak? Děkuji

OXO - Auto

Dobrý den, vozidlo je vyrobeno v polovině roku 2016 s baterií o velikosti 33kWh. Dojezd závisí na opravdu mnoha faktorech, od teploty okolního prostředí, přes komfort posádky, až po styl jizdního režimu řidiče. Ale obecně lze řící, že vozidla BMW i3 mají propracovaný nejnižší valivý odpor pneumatik i koeficient odporu vzduchu oproti konkurenci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru