Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Pohoda v Bavorském lese 11 km od hranic a neomezený vstup do aquaparku

4,3 / 5 Linde Personalservice GmbH Šumava - Německo (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
marie

Jelikož se nám už stalo,že jsme byli s pejskem ubytováni v podřadnějším pokoji,zajímá mě i ubytování tady a jestli muže pes s námi do jidelny

Linde Personalservice GmbH

Dobrý den, Marie,

pokoje dostanete stejné, jako by jste přijeli bez psa a v restauraci jsou taky vítáni, dokonce dle slov majitele psy čeká v restauraci malé překvapení.

Janečková Petra

Dobry den
mate volno 23–25 březen pro 2 lidi?
 děkuji

Linde Personalservice GmbH

Dobrý den,

pro ověření termínu kontaktujte přímo hotel nebo zákaznickou podporu Slevomatu.

Ilona

V tom případě by asi bylo vhodné dále už tento pobyt nenabízet, resp. s upozorněním, že uvedený termín do 31.8. neplatí.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Ilono, děkuji Vám za upozornění. Pokoušíme se to nyní vyřešit a hned potom nabídku náležitě upravíme. :-) Hezký den, Tereza.

Ilona

Dobrý den, ověřovala jsem si dostupnost ubytování v Lamu v srpnu. Přišla mi odpověď z nabízeného z hotelu Rösslwirt, že nemají žádné volné termíny, protože toto období je pro ně „Hauptreisezeit“, tedy vrchol cestovní sezony. Našla jsem si v místě ubytování v jiném penzionu, není to problém, ale nebylo by dobré prověřit pravdivost nabízené služby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ilono, děkuji Vám za dotaz. Voucher je platný od 1.5. do 31.8., je ale možné, že naši zákazníci už zarezervovali všechny volné termíny v srpnu, s tím bohužel nemůžeme nic dělat. Určitě je ale dobře, že si do hotelu voláte předem a ověřujete si dostupnost. Doufám, že si svůj pobyt užijete. :) Hezký den, Tereza.

Zdena Veselá

Dobrý den, nabízíte 3 bezva dny v Bavorském lese a neomezeně aquapark s polopenzí. Super :-). Jenže příjezd do hotelu je po 18 hod. a odjezd do 10 hod., což znamená pouze 1 den v hotelu a zbylé dva dny budeme chodit na výlet s kufrem v ruce (v případě, že nemáme auto). Ale budiž, teď by mě zajímalo, jak to bude s polopenzí. Začíná se večeří v den příjezdu, nebo až snídaní následující den? A jak je to s vstupem do aquaparku? Neomezený vstup platí pouze po dobu ubytování v hotelu, nebo ho je možné využít i v den odjezdu, když hotel musíme opustit do 10 hod., tak poté můžeme ještě vstup zdarma využít, nebo už to budeme muset platit? Děkuji za odpověď Veselá

Zdena Veselá

Pořád mi nějak nedorazila odpověď, velmi solidní. Určitě všem doporučím!!!

Linde Personalservice GmbH

Dobrý den,

s hotelem jsem si potvrdili, že pokud budete chtít ponechat zavazadla na hotelu, není to problém.
Polopenze začíná večeří v den příjezdu. Vstup do Aquaparku můžete využít i v den odjzedu.

Jitka Dědičová

Dobrý den, zaujala mě nabídka 3 dny v Bavorském lese a neomezeně aquapark. Rádi bychom pobyt na noci, je možné zakoupit 2 vouchery? Zároveň bychom chtěli jet 2 dospělí a 2 děti (7 a 9 let). Cenu za jejich pobyt a služby jsem si našla. Platí se pak za ně až na místě? Jen by mě zajímalo, pokud bychom s nimi chtěli do aquaparku, do kterého budeme mít neomezený vstup zdarma – vstup dětí asi není zahrnut a budeme muset doplácet? Je možné dostupný termín ověřit u vás?Děkuji.

Linde Personalservice GmbH

Dobrý den, Jitko,

Ano je možné zakoupit dva vouchery a máte i pravdu, že za vstup dětí do aquaparku musíte na místě doplatit.

Dostupnost si ověřte přímo v hotelu nebo přes zákaznickou popodru slevomatu na adrese: podpora@slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru