Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Belgické pralinky ve stylových domečcích: čokoláda, co potěší rovnou 2×

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tereza

Dobrý den, děkuji za odpověď, ale jaké jsou to ty rostlinné tuky? Ptala jsem se na složení a na použité tuky, vaše odpověď, že pralinky obsahují rostlinné tuky mi nestačí. Mám dojem, že i podle platného zákona je povinností uvádět, o jaké konkrétní rostlinné tuky se jedná a že za úplnost informací zodpovídá prodejce. Děkuji

Belgické čokolády

Dobrý den, výrobce nám sdělil, že pralinky obsahují převážně kokosový olej, některé druhy kvůli receptuře (nenutnost tužení) i palmový např. u náplně s banánovou příchutí, případně řepkový. Belgičtí výrobci se sdružují v nadaci na ochranu deštných pralesů a pěstování v souladu s přírodou. Já osobně jsem vegetarián a používám bio a fair-trade výrobky. Bio čokolády výborně v naší kamenné prodejně v Belgickém království prodáváme, v ČR o to vůbec není zájem, respektive si lidé nechtějí připlatit. Po palmovém oleji by na řadu měly přijít i naše slunečnicové, řepkové, kukuřičné, které nejsou pěstováný v biokvalitě, protože pokud je lidé tak jako maso konzumují, otravují a to doslova půdu a spodní vody našim spoluobčanům. Naši výrobci v Belgii zmenšili spotřebu palmových olejů o 90%. Nicméně každý z nás by měl začít u sebe, tak jako k tomu vy trefně nabádáte. Děkuji za dotaz, budu tímto směrem dál vyvíjet tlak na výrobce a hlavně spotřebitele ve střední a východní Evropě.

Jana

Dobrý den budou ještě pralinky v nabidce? Než jsem se k tomu dostala jsou vyprodané.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ráda bych Vám poradila, ale bohužel o budoucích nabídkách nemám informace :( Přesto Vám ale mohu poradit – na stránce s nabídkou máte vlevo nahoře název poskytovatele (v tomto případě Belgické čokolády). Když si na to kliknete, otevře se Vám další stránka, na které si vpravo nahoře můžete nastavit upozorňování na nabídky od tohoto poskytovatele, abyste jí případně před Vánoci neprošvihla, pokud bude :)) Hezký den, Lucka :))

Belgické čokolády

DOBRÝ DEN, v Belgii zkoušíme dovyrobit domečky před Vánocemi, pokud se to podaří, tak na Slevomatu by se to mohlo objevit přibližně za 10 dní. Střední domečky č. 201–206 budou k dispozici až v lednu, ostatní v prosinci v omezeném množství. Na našem e-shopu www.BelgickeCokolady.cz je možné doobjednat v současné době už poslední kusy.

Markéta Rajnochová

Dobrý den, jak je to s obsahem lepku v pralinkách? Obsahují lepek? Děkuji. Rajnochová

Belgické čokolády

Dobrý den, lepek je uveden ve složení jako alergen, většina pralinek lepek neobsahuje, pouze pokud by byla pralinka s kousky sušenky. Pokud jste na lepek alergická, raději se vyhnout.

Tereza

Dobrý den, nikde jsem nenašla složení pralinek. Jde mi především o palmový olej. Jaké tuky pralinky a náplně obsahují? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, složení je: Cukr, kakaové máslo, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, rostlinné tuky, mandle, smetana. Přírodní aroma: mandarinka, jahoda, malina, káva, citrón, kokos, třešně, banán, pistácie. Emulgátor: sojový lecitin, sorbitantristearát, vanilkové a přírodní vanilkové aroma. Minimum kakaové sušiny: 58 % ve tmavé čokoládě, 36 % v mléčné, 30% v bílé. Může obsahovat mléko, lepek, ořechy a vejce. Krásný den :-)

Lucka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli by bylo možné si k objednávce na 1 poštovné přikoupit i prázdnou plechovku domečku co nabízíte na Vašich stránkách.
Předem děkuji za odpověď.

Belgické čokolády

Dobrý den, ano možné to je, při koupi na e-shopu vyberte jako způsob dopravy osobní odběr zdarma a do poznámky připište číslo voucheru ze Slevomatu a požadavek sloučení k zaslání Zásilkovnou či PPL. Pro jistotu ještě toto napište na e-mail info@belgickecokolady.cz

Renata Lišková

Dobry den, budete mit v nabidce jeste bily domecek? Dekuji

Belgické čokolády

Dobrý den, domečky budou dodány z Belgie za 10 dní.

Belgické čokolády

Dobrý den, je nám to líto, ale bohužel na Slevomatu již domeček bílý (pokud máte na mysli č. 203) letos nebude, tak jako celá série 201–206, ale máme ještě několik málo kusů k dispozici na našem e-shopu www.BelgickeCokolady.cz

Ivana Kučíková

Můžete mi prosím napsat velikost domečků s belgickými pralinkami? Děkuji, Kučíková

Belgické čokolády

DOBRÝ DEN, rozměry domečků jsou uvedeny u každé varianty, např. s 200g pralinek je rozměr 19 × 8 × 7,5 cm

Zakaznik

Dobry den,
Kolik pralinek obsahuji jednotlive domecky?

Belgické čokolády

Dobrý den, záleží na velikosti pralinek, přibližně je to následovně:
100g 7–9 pralinek
200g 14–18 pralinek
300g 21–27 pralinek

R.

Dobrý den, překvapuje mě, že doručení zásilky osobně na prodejnu trvá 3 týdny?? A do zásilkovny téměř měsíc?? To mě opravdu odrazuje od nákupu a zboží nekoupím.
Je to přehnaně dlouhá doba. Bohužel…

Belgické čokolády

Dobrý den, uvedeno máme DORUČENÍ:
PPL (8 prac. dní)

Osobní odběr Zásilkovna (1043 poboček)
(8 prac. dní)

Osobní odběr na provozovně
(10 prac. dní)

V současné době odbavujeme zboží do 3 dní. Doba pro osobní vyzvednutí na našich pobočkách je 1 měsíc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru