Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Čertovsky zábavný program, hříšně dobré jídlo i obžerství v Pekle Čertovina

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Peklo Čertovina Hlinsko  (mapa) 1 824 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jana Matějovská

Dobrý den,slyšela jsem,že je tou vás moc pěkné a ráda bych k vám zavítala s celou rodinou.Prosím můžete mi poradit jaký voucher koupit aby tam byl program i jídlo? 2 dospělí,jeden student,13 let,7 a 10 let do 150cm. Moc děkuji Jana.

Peklo Čertovina

Dobrý den, buď si můžete zakoupit vouchery na vstupné(2×dos­pělý,1×studen­t, 2×dítě) ajídlo si vybrat na místě přímo z jídelního lístku. Nebo si zaoupit i voucher na jídlo, ale tam je omezený výběr. Buď pekelné menu pro 4 – pekáč plný dobrot 989,–Kč, možná, že by vám stačil pro všech 5 lidí, nebo by jste si 1 jídlo přiobjednali, Anebo obžertsví-menu pro 4 a z toho se nají i 6 lidí(je tam celé koleno, 4×masový špíz,2×zeleninový, opečené brambory, beraní rohy, cibule, pečivo) – 1329,– Kč

Hana Samsonová

Dobrý den, jak se k Vám nejlépe dostaneme, pokud nepojedeme autem, (autobus, vlak..).pojedeme z Brna, nemůžu k Vám najít spojení. Děkuji za odpověď.

Peklo Čertovina

Dobrý den, viděla bych to vlakem do Pardubic a z Pardubic vlakem do Hlinska. Peklo je cca 4 km od Hlinska, autobusové spojení Hlinsko-Čertovina funguje pouze ve všední dny, o víkendu můžete využít taxi.

šárka

Dobrý den, zajímá mě termín v období státních svátků? kdybych v budoucnu zakoupila voucher a tam jsou svátky 1 a 7.5. vztahuje se to jen na ten den nebo se bude vztahovat na více dnů, kdy nebudu moc uplatnit voucher

děkuji šárka

Peklo Čertovina

Dobrý den, vztahuje se na období všech státních svátků a školních prázdnin, o víkendu můžete voucher využít pouze v určité časy, všední dny nejsou omezeny.

Lucie Nejezchlebová

Dobrý den,
chtěla bych vouchery využít v období 5.2–9.2. ale jsou to jarní prázdniny. Píšete v době školních prázdnin nelze uplatnit. Vztahuje se to i na jarní prázdniny? Děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den,
jarní prázdniny jsou v každém okrese jinak, takže u nás se to vztahuje na prázdniny pro Pardubický kraj a ty jsou jindy. Můžete vouchery tedy využít.

Andrea Šebestová

Dobrý den, při zakoupení vstupenky „Čertovský program pro děti“ jdou děti bez doprovodu rodičů nebo může jít i rodič, aniž by musel platit dospěláckou vstupenku? Děkuji za odpověď.

Peklo Čertovina

Dobrý den, pokud chcete jít s dětmi, musíte si zakoupit také vstupenku. Prohlídka je organizovaná, takže pokud nemáte úplně malé děti a nebudou se bát, mohou jít i sami.

ILA

Dobry den,kdyz koupim pekelne menu pro dve osoby,lze byt u stolu ve 4..rodina 2+2?deti toho moc nesni,jen obcas zobnou,bylo by to velke plytvani…

Peklo Čertovina

Ano, samozřejmě Vás může být u stolu kolik chcete.

Nikola

Dobry den, kdybych koupila voucher pro 4 dospele musim jeste pro 2 deti kiupit dalsi nebo pro ty 4 dospele staci????

Peklo Čertovina

Dobrý den, pokud budete 2 dospělí a 2 děti tak to stačí. pokud by jste byli 4 dospělí a 2 děti, tak musíte koupit i pro děti. Rozhodně dětský voucher je levnější. Děti do 3 let jsou zdarma.

Roman

Dobrý den,

jaké pivo točíte?

Děkuji Roman

Peklo Čertovina

Budvar

Martina Šnajdrová

Máte tam pekelné menu pro 4 osoby,to je myšleno ,že bude přímo servírované menu a nebo je to myšleno,že si můžeme chodit a brát formou rautu? Děkuji MArtina

Peklo Čertovina

Dobrý den, je tím myšleno servírované jídlo

Lucie

Dobrý den, prosím, je pekelné menu bezlepkové? Děkuji.

Peklo Čertovina

Dobrý den,
bohužel vyloženě bezlepkové menu nemáme. Určitě by jste něco vybrali, ale je to na vašem uvážení
(opečené brambory s červenou řepou a grilovaným hermelínem, šopský salát, steaky, losos, marinovaná žebra, koleno ..... )

Vendy

Dobrý den když dnes koupim voucher s programem a večeří.Budu ho mít do Vánoc?

Peklo Čertovina

Ano

Barbora

Dobrý den, v rezervačním formuláři jde pouze rezervovat měsíc leden,únor. Březen máte už plný? děkuji

Peklo Čertovina

Březen není plný, tento týden ho budeme otvírat

Bali

Dobrý den, chci si zakoupit 2ks vstupenek pro dospělé, máme dítě do 3 let,pro něj není potřeba vstupenka? Dále se chci zeptat je nutné při rezervaci termínu programu, zároven rezervovat i stůl v restauraci? je nutné zakoupit další voucher? nebo můžeme občerstvení navštívit i bez voucheru.. děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den, děti do 3 let mají vstup zdarma. Stůl v restauraci je lepší si zamluvit na t.č. 720959474( aby bylo volno), voucher není nutný, můžete si vybrat na místě z jídelního lístku.

Peklo Čertovina

Dobrý den, děti do 3 let mají vstup zdarma. Stůl v restauraci je lepší si zamluvit na t.č. 720959474( aby bylo volno), voucher není nutný, můžete si vybrat na místě z jídelního lístku.

Marie

Dobrý den, musím si zakoupit k pekelnému menu pro 4 osoby za 989,– ještě pekelný program zvlášť pro 4 osoby nebo už je to v tomto balíčku obsaženo?

Peklo Čertovina

Dobrý den, je to cena pouze za menu, bez vstupného

Daria Pisova

Chci voucher jako dárek. jak zadat.
Děkuji.Dari

Slevomat.cz

Dobrý den, Dari, pokud chcete voucher jako dárek, tak při objednávce počtu kusů zaklikněte, že se jedná o dárek a potom dostanete dárkové balení poštou. Nebo si můžete vytisknout jeden z našich dárkových vzhledů. :) Hezký den, Tereza

Daria Pisova

Dobrý den.Chci se zeptat.Nají se u vás i vegetariáni? Chci koupit pro rodinu a dva jsou vegetariání.
 Děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den,
vyloženě vegetariánská jídla nevedeme, ale bezmasá ano – řepa s hermelínem, smažený sýr+ hranolky, šišky s mákem, čertovský bramborák, šopský salát, palačinky

Luci

Jak ještě dlouho bude platit tato nabídka ? Do kdy nejpozději objednat …děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den,
nabídka platí do konce března 2018

Luci

mam zájem o 4 vstupenky pro dospěle jako darek na Vanoce , rezervace musím uz pak nechat na nej … muzou sami rezervovat po Novem roce? bude moc jeste ? děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den,
ano rezervovat si mohou až do ukončení platnosti voucheru, tj do 31.3.2018.

Hlínová Míla

Dobrý den.Chtěla bych koupit k vánocům tento poukaz pro syna,snachu a možná i malé děti a to i s programem­.Neomezené datumem.Kolik by to prosím stálo?Děkuji za odpověD.

Peklo Čertovina

Dobrý den, všechny poukazy jsou časově omezeny, platnost vždy 3 měsíce. Cena dle ceníků

Lucie Téglová

Dobrý den, pokud si koupím poukaz Pekelná hostina pro dva je v tom i program v pekle ?? Děkuji chtěla bych tento voucher jako dárek pro přítele.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, voucher (pekelná hostina) platí pouze na hostinu, pokud chcete absolvovat i program v pekle, musíte si koupit voucher na program v pekle. Hezký den Janča ;)

Ludmila Holá

Může celý program společně s dítětem projít i dospělý ? Chlapci bude šest let, ale sám by nešel.

Peklo Čertovina

Ano, program je určený pro všechny věkové kategorie, ale musíte mít také platnou vstupenku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru