Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Outdoor paintball s ojedinělou scenérií na zbrusu novém hřišti na Smíchově

4,7 / 5 PaintballGame Praha - Smíchov  (mapa) 74 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Alena

Dobrý den, nemám dotaz, jen zoufalý povzdech. Ano, vyrostlo nám zbrusu nové hřiště na paintball. Perfektně umístěné – 10 minut od historického centra Prahy a…v blízkosti obytné zóny! Co to pro osoby bydlící v blízkosti znamená, je jasné. Nepříjemné zvuky střílení, křik…hlavně o víkendu. O „kráse“ celého areálu ani nemluvím.
Nevadí mi tento druh zábavy, pokud je provozován v místech, kde nenarušuje život ostatním.
Odpověď nepotřebuji, areál má samozřejmě všechna potřebná potvrzeni, povolení, vyjádření, podvyjádření i nadvyjádření a máme svobodu podnikání. Že snad někdo nebude mít po práci, v sobotu a neděli klid?.
 Smůla!

PaintballGame

Hezký den, Aleno,

Děkujeme Vám za zprávu, která ač není zrovna pozitivní, tak se k ní rádi postavíme čelem a pokusíme se alespoň částečně změnit Váš pohled na věc. :)

V první řadě bychom rádi zdůraznili, že chápeme Vaše obavy a stejně tak i nárok na klidný odpočinek mimo pracovní dobu. Na druhou stranu zaměříme-li se na umístění a vzhled areálu, do této chvíle jsme se setkali pouze se samými pozitivními ohlasy – a to především proto, že v minulosti zarostlý a neudržovaný prostor, který obydlovali bezdomovci, jenž si v blízkém lesíku stavěli příbytky (z kartonu, plastu i různých kovových částí) se proměnil na sportoviště, které je otevřené lidem každého věku a které nabízí možnost zábavy, utužování kolektivu, vytváření nových přátelských vztahů a především aktivní pohyb, který v dnešní době leckdo opomíjí. Naše projekty a stejně tak i aktivity, plánované pro tento areál, nezahrnují pouze paintball, ale třeba i NERF, dětské oslavy a všelijaké tematické akce, jenž pomáhají rozvíjet jak fyzický pohyb dětí, tak i komunikační schopnosti, fyzické propozice, stresovou odolnost a celkovou socializaci a snadnější začlenění se do sociálního života. Většina rodičů, stejně jako my, mnohem raději přivítáme občasné ‚rušivé zvuky‘, když víme, že to znamená nový druh aktivity pro nás i naše děti, než se bát je vůbec pustit z domu kvůli strachu z bezdomovců, či nebezpečného a neupraveného terénu. V ještě horším případě vidět děti vyrůstat za monitory počítačů, když se namísto toho mohou jít bavit ven se svými vrstevníky. A sečteme-li všechna tato pozitiva a porovnáme je s rušivým zvukem, jenž zmiňujete, stojíme si za tím, že jsme do tohoto areálu přinesli více dobrého, než špatného.

Budeme moc rádi, když tomuto projektu dáte šanci i Vy a třeba Vás přesvědčí o tom, že ne vše je tak zlé, jak se na první pohled zdá být.

Mějte se krásně.
S přátelským pozdravem,

Tomáš Polák, jednatel

Alena

Dobrý den, diskuse nemá smysl a není třeba obsáhle obhajovat tak „ušlechtilý“ cíl. Pohled na starý vyřazený autobus a hromady pneumatik je přece krásný. Střílení po sobě je dnes sport a utužuje vztahy. Děti vstanou od monitorů a začnou střílet po živých cílech už téměř doopravdy. To místo si prostě zasloužilo lepší využití. Je mi z toho smutno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru