Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Už žádná teorie: Obšlehněte 3 nabité příklady z videokurzů a umíte Excel

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavel Smetik

Dobrý den,
1/ Jakých verzí Excelu se tento kurz týká (2010, 2013, 2016 a pod?
2/ Jsou pro zrychlení práce používání nějaké klávesové zkratky a je tedy zde i nějaký přehled pro tuto práci?
3/ Kurz je možné vyvolat kdykoliv tedy třeba i po roce či dvou pro osvěžení paměti(tedy trvale přístupná videa nebo dat. příklady a pod) nebo je možno si ho stáhnout do nějakých souborů na pracovní stanici jako OFF line? Předpokládám, že je na nějakém WEBu.
4/ Je možné vyvolat kurz pro os. potřebu na více prac. nepřenosných zařízeních popř na pevném PC a ntb, abych neporušil lic. podmínky?(je to i z důvodu reinstalace a poruchovosti prac. stanic. Tedy pokud lze lekce stáhnout off line
5/ Je možné nějaké mezivýsledky nebo prvotní naplnění tabulek pro příklady stáhnout nebo vše je nutné zadat osobně(myslím pokud je tam nějaká větší tabulka nebo práce s datovými maticemi).
6/ Existuje nějaké pokračování mimo tyto 3 uvedené verze?
7/ Propojení na Word a Access, jiné DB, resp nějaké další nadstavby s VB skripty a pod?
8/ Existuje nějaký podobný videokurz pro další součásti MS Office?

Dle prvotní videoukázky se mi na první pohled tento způsob práce lektora se studentem líbí, máte klidný a příjemný hlas a hlavně jsem chtěl pro svého kamaráda něco podobného pořídit. Já nemám moc času mu jednotlivé věci vysvětlovat a trávit takto volný čas. A takto on si koriguje sám náladu a svůj volný čas.
Děkuji za Váš čas na odpovědi
Pavel S.

Excel hravě

Dobrý den,
moc rád na vše odpovím. Tak tedy: 1) Příklady byly tvořeny ve verzi Excelu 2016, ale měly by jet i ve starších verzích – byly používány standardní funkce známé od Excelu 2007. 2) Klávesové zkratky jsou vždy na správném místě vysvětleny a ukázány, ale jejich přehled jsem netvořil, protože jich je na internetu mnoho. Rád pak přiložím odkazy. 3) Přístup k videím máte navždy, přesněji řečeno dokud pojede server Youtube, kde jsou videa uložena. Jdou tedy stáhnout offline programy k tomu určenými. 4) Kurz můžeme sledovat z více zařízení, licenční podmínky tím neporušíte. 5) V kurzu jsou po každém videu uloženy mezivýsledky tvořených sešitů, takže můžete nějaké video přeskočit, stáhnout si patřičný mezisoubor a od místa dalšího videa pak pokračovat dál. 6 a 8) Zatím ne, ale budu o tom uvažovat :-) 7) Tato témata se v kurzu neprobírají. Děkuji za zpětnou vazbu vazbu na ukázkové video. Mějte se, zdraví Mira

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru