Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Roční předplatné magazínu TV pohoda a křížovkářské speciály

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Nicoletta

Dobrý den, je možné objednat předplatné až od 1/2 ledna? Do té doby bude dobíhat předešlé předplatné… Děkuji

TV Pohoda

Pohodový den, Nicoletto, ano. Samozřejmě je možné udělat objednávku od termínu, který Vám bude vyhovovat. Jako příklad uvedu: předplatné objednáte od 4. týdne v lednu 2018 a předplatné bude až do 3. týdne v lednu 2019. Děkuji za zájem o naši TV pohodu. Jiří K.

Vendula Marešová

Dobrý den, objednala jsme si právě předplatné vašeho časopisu jako dárek pro babičku. O vánoční speciál zájem nemám (babička už bude mít program koupený dopředu:), ale chci se ujistit, že i přesto přijde na mou adresu dárkový certifikát v termínu, který uvádíte, případně je-li možné, že přijde i dříve. Děkuji.

TV Pohoda

Pohodový den, vážená paní Marešová, dárkový certifikát dostanete poštou na vaši adresu společně se zimním křížovkářským Speciálem začátkem prosince. Děkuji za Váš zájem o naši TV pohodu. Jiří K.

Michaela

Dobrý den, pokud bych chtěla objednat již od vánočního dvojčísla s programem na Vánoce a Silvestra, tak se o toto jedno číslo zkrátí předplatné. Je tomu tak? Je možné vybrat z nějakých variant knížku jako dárek? Děkuji za informaci.

TV Pohoda

Pohodový den, předplatné se o jedno číslo nebude krátit, protože ve dvojčísle je program na dva týdny a celkem za rok to skutečně vychází na 52 čísel/rok. Dvojčíslo bude označeno „vydání 51+52“. Knížky bohužel nejde (s ohledem na množství objednávek) jednotlivě vybírat. Jedná se o českou detektivku. Děkuji za Váš zájem o naší TV pohodu. Jirka K.

Radmila

Dobrý den,
jen se chci zeptat, předplatné časopisu tedy jeho donášku do schránky bude prostřednictvím České pošty?
Děkuji za odpověď.

TV Pohoda

Pohodový den, ano pravidelnou donášku bude zajišťovat Česká pošta. Děkuji za zájem o naši TV pohodu. Jirka K.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru