Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Užijte si poslední den v roce a oslavte Silvestr na svahu v italském Kronplatzu

4,2 / 5 CK Vega Tour Alpy - Itálie (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
KJ

dekuji, ale jeste jsem mela 1 otazku a té jste si asi nevsimli – zminujete se o tom, ze na namesti bude hrat DJ – jaký styl hudby bude hrát? (techno, house, drum and base, metal, rock, diskco … nebo co přesně? Děkuji predem za odpoved.

KJ

Prosím, kolik uz mate zajemců? jaká je pravdepodobnost, ze se pojede? my bychom byli 2. pokud nebudeme mit lyze ani snowboard, daji se tam pujcit sane nebo na te sankarske draze pucuji? a pokud ano, kolik by nas to stalo? plati se na cely den nebo na hodinu? oslava silvestra je u kazdeho, jak si rozhodne? venku, na namesti, v klubu…? pokud se jde do klubu, plati se vstupne? kolik cca? a pokud na namesti, jak bude ten DJ – tam je to zdarma? a DJ bude hrat jaky styl hudby? predem moc dekuji za odpovedi.

CK Vega Tour

Dobrý den, KJ, v tuto chvíli stále není dostatečný zájem, abych Vám potvrdila, že se zájezd bude realizovat. Ale věříme, že ho vypravíme. Lyžařské vybavení si můžete zapůjčit na místě, více naleznete na webových stránkách http://www.kronplatz.com/en/activities. Oslava příchodu Nového roku je na každém. Vstup do klubu je okolo 20€. Hezký den a s pozdravem CK Vega Tour

David Novak

Co prosím znamená 3 dny 0 noci

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, to znamená, že se vyrazí 1. den ve večerních hodinách (cca 22:00), další den se dojede na místo, oslavíte tam ještě příchod nového roku, poté se jede zpět. Tzn. 3 dny, ale nemáte ubytování – noci trávíte v autobuse. Krásný den a užijte si Silvestr :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru