Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Turistika divokou Ptačí soutěskou v Rakousku pro náročné i méně zdatné turisty

3,9 / 5 NaVylet.cz Alpy - Rakousko (mapa) 47 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jarmil

Dobrý den, co znamená v brzkých ranních hodinách z Prahy? V kolik, přesněji prosím. Díky.

Julie

Dobrý den, máme dotaz – píšete že autobus zůstává na stejném místě a je možné se kdykoliv vrátit. Tomu moc nerozumíme, znamená to že zpět se vracíme stejnou cestou? Domnívali jsme se, že cesta vede z jednoho místa do druhého a tam pro nás přijede autobus. Můžete nám to prosím blíže vysvětlit? Moc děkujeme.

Daniela Veselá

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat,kde je v Českých Budějovicích nástupní místo.
Děkuji.
 Veselá

Stana

Dobry den. Je ptaci souteska mene narocna nez Medvedi? taktez v Rakousku. Medvedi jsme zdolaly pred rokem,a byla velmi,velmi narocna. kdyz budem mit zajem o tuto, nechcem znova vypustit dusi :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Stano, nebojte, Ptačí soutěska je podstatně méně náročná než Vámi zmiňovaná Medvědí :-) Je nově upravená a dobře schůdná pro děti, dospělé i seniory. Přeji hezký den :-)

Tereza Štěpánková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký je postup v případě, že si zakoupím voucher na zájezd a nebude naplněna minimální kapacita. Budou mi peníze vráceny? A dále, do kdy je možné voucher objednat? Nikde jsem tu neobjevila, do kdy je nabídka platná, maximálně nejzazší datum uplatnění voucheru.
Děkuji mnohokrát.
Tereza Štěpánková

Slevomat.cz

Dobrý den, Terko, délka trvání akce je závislá na několika okolnost … jedna z nich je i počet prodaných míst (voucherů). Co se týče časového omezení, tak to Vám nedokáži s přesností říci, ale nemusíte se ničeho bát. U každé nabídky je totiž nastaveno odpočítávání. Cca dny před koncem nabídky se u ní toto odpočítávání objeví. Ale s koupí bych určitě moc dlouho nečekala ;) Hezký den Janča

Blanka

Dobrý den, neděláte také nějaké akce s nástupním místem v Plzni? Tohle je pro nás bohužel nereálné, což nás moc mrzí. Děkuji.

NaVylet.cz

Dobrý den,
zájezdy pro rok 2018 budou zveřejněny v průběhu Ledna 2018 na http://www.onlinecesty.cz/zajezdy/1:zajezdy-se-slevou-az-90.html
Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru