Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Svezte své dítě na koni za účasti trenéra: 15, 30, 45 i 60 minut jízdy

5,0 / 5 Jezdecký areál Míšánek z.s. Dobříš  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Častý dotaz
Olga Lopina

Dobry den, mam 2 deti a jak to tedy mame udelat kdyz na osobu muzu koupit pouze jeden voucher ? Nebo muzu vzit jeden na 60 min a deti se vystridaji? Dekuji

Jezdecký areál Míšánek z.s.

Dobrý den, máte dvě možnosti: 1. děti se mohou střídat nebo 2. po zakoupení voucheru dle Vašeho výběru zavolat na tel. že dorazíte s dalším dítětem, za kterého si pak na místě připlatíte (viz ceník na našich webových stránkách). Prodloužit dobu vožení je taktéž možné domluvou na místě.
S pozdravem předseda Jan Rybín

Klára Klárová

Dobry den, trilete deti se svezou na koni nebo na poniku? Dekuji.

Jezdecký areál Míšánek z.s.

Dobrý den, to záleží na Vašem výběru. Máme tu různé koně s různou výškou. Nejmenší na kterém se tu dá vozit je poník Saben který má 130cm. S pozdravem předseda Jan Rybín.

Kateřina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na kalkulaci ceny. Voucher je pro jednu osobu na 30 min, původní cena 360, ale na vašich stránkách máte uvedou cenu za jednu osobu na 30 min 180 Kč. 360Kč za dvě osoby na 30 min. Můžete mi to prosím vysvětlit? A uvádíte cenu 6 kč za minutu. Nerozumím tedy zlevněnému voucheru, když je dvakrát dražší. Předem děkuji, možná jsem to špatně pochopila.

Jezdecký areál Míšánek z.s.

Dobrý den, je to tím, že se díváte na jiný ceník (tato Akce-nabídka je zmíněna v zimním speciálu na našich webovkách). Levnější varianta, na kterou jste se dívala probíhá takto- kde Vám bude kůň vybrán a nachystán, a vede ho vodič… Zatímco v této akci na tomto voucheru dostane rodič a jeho dítko „lekci“ jak si koně chytit, připravit, očistit, nachystat, dále rodič bude proškolen, jak vodit správně koně a koně si vede sám do přírody, za pasivní účasti vodiče/trenéra. Zážitek je to tedy dvojitý – jak pro dítě tak pro rodiče. S pozdravem předseda Jan Rybín

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru