Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Ukořisti Štěchovický poklad a zažij nejlepší paitball na 5 hřištích

4,8 / 5 Paintball Masečín Štěchovice  (mapa) 334 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobrý den,

chtěla bych tento voucher zakoupit pro skupinu lidí /10×/ , a dát jej rodině a přátelům, aby si našli čas na společné setkání a použít toto i jako dárek k narozeninám. Jen mám obavy o že nejsme zrovna nejhbitější :-) a vzhledem, k tomu, že se jedná o spojení s jinou skupinou, tak,aby nedošlo k úrazům.
Předem děkuji za odpověď. Helena

Paintball Masečín

Dobrý den, o víkendech se skupinky spojují a to z důvodu, že čím více lidí hraje, tím je hra zajímavější,ak­čnější a zábavnější. Na komerční hřiště chodí z 90% lidé kteří nikdy nehráli nebo hráli jednou či dvakrát. Lidé kteří hrají častěji si pronajmout hřiště sami pro sebe. Chcete li ,, privátní hru" tak to během týdne není problém. O víkendu vás na privátní hru musí být minimálně 20 hráčů. A co se zranění týče? Paintball není kontaktní sport jako treba fotbal a když se dodržují pravidla (nesundavat masku) tak se úrazy nestávají. Na našem hřišti hrálo cca 8.tisíc klientů a kromě asi tří zranění vymklého kotníku se nic vážného nestalo.Tak neváhejte a nebojtese, náš zkušený INSTRUKTOR se o Vás postará. Tomáš Cihelka

Kristýna Havlová

Dobrý den, je možné zakoupit např.pouze dva vouchery a zbytek lidí by si vstupenku koupili na místě (již tedy o něco dražší verzi – bez slevy, kterou zde nabízíte)?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Havlová, ano ta to varianta je možná, ale bylo by to za plnou cenu, kdyby nechtěli využít náš voucher. Je tady ještě jedna možnost a to dokoupit voucher na místě online pomocí našich webových stránkách a to platba kartou online a měli by to také s naší Slevomatí slevičkou. S pozdravem, David. :)

Lucie Hronová

Dobry den,rada bych dala jako darek, jak probiha sestavani tymu? Je potreba minimum hracu? (Kdyz bych to treba dala dvema muzum, doplnite je do nejakeho tymu?) Dekuju za pomoc. Lucie H.

Paintball Masečín

Dobrý den Lucie,
Jak probíhá sestavení týmu? Nejlepší je , když přijde parta přátel a vytvoří si vlastní privátní skupinu idealně 20–30 lidí. Samozřejmě chápeme , že je dnes největší problém najít společný čas s přáteli a proto o víkendech menší skupinky, nebo jednotlivce spojujeme, aby na hřišti bylo co nejvíce hráčů. U paintballu platí, že čím více lidí hraje, tím je hra zajímavější a zábavnější, protože se dají hřiště mezi s sebou vzájemně propojovat a vytvářet zajímavé scénáře.
Je nutné si vytvořit závaznou rezervaci na našich stránkách nebo na telefonu 606 88 99 32 a dorazit k nám na PAINTBALL MASEČÍN 30 minut před zahájením hry.
Těšíme se na Vás
Tomáš Cihelka
Paintball Masečín

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru