Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Obraz z vlastní fotografie ve vysokém rozlišení a fotografické kvalitě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Elvyra

Dobrý den, to jsem už dělala, jenom že, za darmo počítá jenom jeden voucher, a když přidávám víc kódu, tak počítá koruny že musím doplatit :(

Faxcopy.cz

Dobrý den,
aha, omlouvám se. To je, bohužel, chyba v průběhu návrhu obrazu, v košíku už budete mít cenu správnou. Myslela jsem, že už chybu odstranili, ale evidentně ne. :( Mrzí mě tyto nejasnosti a chybu se pokusíme co nejdříve opravit. V každém případě, objednávku klidně dokončete, a kdyby se vyskytl jakýkoli problém, jsme Vám rádi k dispozici. Objednávku není problém i dodatečně upravit, takže nemusíte mít strach.
Děkujeme za pochopení. :) Katka, FaxCOPY

Elvyra

Dobry den, koupila jsem 5 voucheru, potrebuji udelat 5 stejnech foto a poslat na stejnou adresu na jedno postovni ale nevim jak?

Faxcopy.cz

Dobrý den,
děkujeme Vám za nákup voucherů do našeho eshopu. :) Hned v prvním kroku editoru si můžete zvolit počet kusů. Následně, po jednom, vkládáte jednotlivé vouchery (jejich kódy). Po každém vložení voucheru je třeba kliknout na tlačítko „přidat“, aby se voucher nahrál do systému.
Poté si vytvoříte návrh obrazu a dokončíte objednávku. Pokud by tato odpověď nebyla postačující, rádi Vám poradíme na eshop@faxcopy.cz.
Přeji hezký den. :)
Katka, FaxCOPY

Jana

Dobrý den, do kdy berete objednávky, abyste je stihli vyřídit do vánoc.
 Děkuji

Faxcopy.cz

Dobrý den, Jano,
pokud si produkt/y objednáte do konce týdne, resp. do 13. 12. 2017, doručení do Vánoc Vám můžeme slíbit. :)
Děkujeme a přejeme hezký den. Katka, FaxCOPY

Martin

Dobrý den,

Jaké bude poštovné do ČR na 4 obrazy 40×60 a jeden rozměr v panoramatickém provedení 95×45 cm, který jsem u Vás v nabídce nenašel. Jaký voucher objednat pro tento rozměr ?

Jaký bude termín doručení, když dnes 5.12.2017 večer objednám ?

Děkuji za odpovědi

 Martin

Faxcopy.cz

Edit 6. 12. 2017:
Omlouvám se, ještě jsem Vám zapomněla odpovědět na tu dobu doručení. Pokud si obraz objednáte do konce týdne, resp. do 13. 12. 2017, můžeme Vám garantovat doručení do Vánoc. :)

Dobrý den, Martine,
děkujeme Vám za zájem o naše produkty. :)
Panoramatické obrazy máme jen v rozměrech 180 × 60 cm a 180 × 90 cm. Pokud ale máte zájem o rozměr 95 × 45 cm, mohl byste si objednat voucher na obraz v rozměru 90 × 60 cm a vyřešili bychom to individuálně. V takovém případě by cena za doručení všech 5 obrazů byla 138 Kč (platba převodem na účet) nebo 168 Kč (dobírka). Pokud by Vám tento postup vyhovoval, kontaktujte nás, prosím, před objednávkou e-mailem na eshop@faxcopy.cz, aby Vás kolegové mohli navigovat, jak při objednávce postupovat.
Děkujeme a přejeme ještě hezký den.
Katka, FaxCOPY

Jan Veselík

Dobry den, meli jste v nabidce i rozmer 20×30 cm, chtel bych se zeptat, zda by byla i tato moznost. Dekuji za info

Faxcopy.cz

Dobrý den,
rádi bychom Vás poprosili, abyste se nám ozval e-mailem na eshop@faxcopy.cz a pokusíme se najít způsob, abychom Vám vyhověli. Děkujeme za pochopení.
Katka, FaxCOPY

ŠTĚPÁNKA GAMPEROVÁ

Dobrý den,mame fotku,kterou bychom chtěli na rozměr 60×40.Jsou to dve deti dvojcata vedle sebe,a potřebujeme to na šířku.
Děkuji za odpověď Gamperovi.

Faxcopy.cz

Dobrý den, paní Gamperová,
orientaci obrazu (na šířku/na výšku) si můžete zvolit v editoru při vytváření objednávky, takže by to mělo být v pořádku. :)

Hedvika Večeřová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli by nešel uplatnit voucher i na vlastní rozměr? Potřebovala bych plátno o rozměrech 65×85 cm.
Děkuji za odpověď.

Faxcopy.cz

Dobrý den, paní Večeřová,
ano, můžeme udělat výjimku a voucher na rozměr obrazu 90 × 60 cm uplatnit i na Vámi vybraný rozměr 85 × 65 cm. Postup objednávky ale bude jiný, tak nás předtím kontaktujte, prosím, e-mailem na eshop@faxcopy.cz a kolegyně se s Vámi domluví na postupu. Děkujeme.

Jana

Dobrý den,
je možné udělat na obraz i koláž, Dát tedy více fotografií? Umožňuje program dát více fotografií na jeden obraz ? Děkuji za info

Faxcopy.cz

Dobrý den, bez nejmenších problémů je možné zhotovit koláž. Je třeba si vybrat možnost v aplikaci fotoobraz „z více fotografií“ v bodu 2 Návrh desingu a Zdroji obsahu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru