Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dětské stříbrné náušnice s kytičkami, hvězdičkami nebo srdíčky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hejsková

Dobrý den. Prosím vás, kdy mi doručíte tyto zakoupené náušnice? Objednala a zaplatila jsem je 23.11., uplynuly tudíž tři týdny a stále je nemám.
Jak je to možné????

Nejlevnější dětské náušnice

Hezký den, o levandulová srdíčka byl tak obrovský zájem, že výrobce měl problém s pokrytím naší poptávky, ale Vaše objednávka je již na cestě k Vám. Omlouváme se.

Helena Fořtová

Dobrý den, ano, děkuji, nejnižší věkovou hranici jsem si přečetla u nabídky … Můj dotaz se týkal opačného problému – mám obavu, aby osmileté dceři již nebyly náušnice malé … Máte zkušenost, do kolika let jsou zhruba vhodné (tedy maximální věk) ? Děkuji.

Nejlevnější dětské náušnice

Hezky den, maximální věkovou hranici nemáme, jelikož některé náušnice nosí i maminky, ne jen holčičky. Vše záleží jen na tom jak vysoko nebo nízko jsou píchnuty dírky. Pokud ale budete mít náušnice malé, nic se neděje, můžete je u nás vyměnit za jinou variantu, třeba puzetové. Ty jsou univerzální.
Marková Monika. Www.levne-stribro.cz

Helena Fořtová

Dobrý den, hodí se tyto náušnice velikostně i pro 8-letou slečnu (nebo už budou malé)? Děkuji :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, tyto náušnice můžou holčičky nosit zhruba od 2,5 let.
Přeji hezký den :)

Hejsková

Dobrý den.
Je povrchová úprava taková, že jsou vhodné i pro alergiky?
Kromě čistého stříbra a zlata jsme alergické na veškeré ostatní kovy…
Děkuji.

Nejlevnější dětské náušnice

Hezký den, náušnice z čistého stříbra neexistují jelikož naprosto čisté stříbro je tak měkké, že by se náušnice nedaly ani nasadit, používá se tedy tzv. šperkovní stříbro 925., kdy jsou do stříbra přidány jiné kovy, aby stříbro vytvrdlo. Naše náušnice jsou právě z tohoto kvalitního šperkovního stříbra bez obsahu niklu a jiných nežádoucích kovu, už proto, aby byly vhodné pro malé děti. Zatím jsme se nesetkali s nikým, kdo by měl problém s alergickou reakcí a to naše náušnice nosí i děti s atopickým ekzémem, či jinými kožními problémy. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru