Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Akční týmová hra TEPfactor: řada nových a vylepšených úkolů i možnost ubytování

4,8 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 5 290 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Antonín Drbohlav

Dobrý den,

Chybně jsem koupil poukaz pro tým 4 osob do 15ti let. Co mam učinit abychom mohli hrát tým lidi nad 15 let? Předem děkuji AD.

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher jde do 14 dní od zakoupení stornovat a vyměnit za jiný. Ve Vašem případě již ale 14denní lhůta utekla. Napište nám, prosím, na podpora@slevomat.cz a pokusíme se něco vymyslet. Hezký den, Tereza.

Olča Bischofová

Zdravím, my u Vás byli a náramně se pobavili. Chtěla jsem dát dárek bráchovo rodince, ale zarazilo mě, že nemáte rodinné vouchery…2 dospělí a 2 děti…Tato kombinace mi připadá vcelku častá a logická..Musím tedy koupit2× 3 hod. dítě a 2×3 hod. dospělý ?

TEPfactor

Dobrý den,
jsme rádi, že se Vám u nás líbilo :) Bohužel balíček 2+2 nemáme. Je potřeba tedy koupit poukazy přesně tak, jak píšete.

Děkujeme a přejeme krásné Vánoce :)

Lenka

Dobrý den, zakoupila jsem a zaplatila vouchery a stále mi nedošly. Mám to k Vánocům. Prosím, poslali byste mi je nebo v čem je problém?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, vouchery jsem Vám poslala znovu (ty předchozí pravděpodobně spadly do spamu), můžete si je vytisknout a vybrat si jeden z našich designů ;) Hezký den a krásné svátky, Klára

Iveta

Dobrý den,
jsou součástí hry také pavouci? Bohužel mám arachnophii.
 Děkuji

TEPfactor

Dobrý den, pavouci ani žádná jiná „havěť“ u nás není a nemusíte se tedy ničeho bát. :-)
Děkujeme. Tým TEPfactor.

Tereza

Dobrý den,
lze koupit vouchery ze slevomatu a uhradit je flexipasy?
 Děkuji

TEPfactor

Dobrý den,

toto bohužel možné není. Hezký den

Ivana Zatloukalová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné si ve dvou užít stejné zábavy jako ve skupince pro pět osob. Chápu, že při více lidech to musí být lepší srandu :). Ráda bych tento voucher koupila pro pár a nejsem si jistá, jestli by si ve dvojici užili takové zábavy. Děkuji za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den. Je to přesně jak říkáte, ve více lidech více zábavy, ale zase na druhou stranu pro dvoučlenný tým je to i dobrá zkouška vztahu :-) každopádně se není čeho bát, že byste si to ve dvou lidech neužili. Děkujeme za dotaz. Tým TEPfactor.

Eva V

Ráda bych objednala hru pro 2 týmy.
první tým 2 děti do 15ti let a 1 dospělý
druhý tým 1 dítě do 15 let a 2 dospělí
Je možno koupit vouchery 1× 3 děti do 15ti let a 1× 3 dospělí

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ano, kupte 3× pro osobu do 15ti let a 3× pro osobu nad 15 :-) hezký den

Pavlína

Dobrý den, pokud koupím pro dvě osoby každému zvlášť jeden voucher (v hodnotě 899,–) s ubytováním, dá se zařídit aby byli ubytováni v jednom pokoji (dvoulůžko)?
 Děkuji

TEPfactor

Dobrý den,

pokud koupíte 2 vouchery s ubytováním, tak samozřejmě budou v bungalovu ubytováni jen 2 osoby :)

L.

Dobrý den, pokud bych zakoupila 2 vouchery pro 2 děti 12 a 14 let, bylo by možné jít s nimi dovnitř a být tam jako doprovod, případně je to zpoplatněné? Budu mít malé miminko, proto se hry sama nebudu moci zúčastnit, ale ráda bych je alespoň viděla :-) a zvládnou takto staré děti hru samy?

TEPfactor

Dobrý den. Pro takto staré (mladé) :-) děti to již je naprosto ok, doporučujeme hru od 10 let věku. Co se týká sledování dětí ve hře a mít s sebou miminko bychom nedoporučovali. Ve hře budou i další týmy a může být hra plně obsazená a to je v jednu chvíli až 90 osob a v tu chvíli je tam samozřejmě živo. Kdyby jste měla třeba ještě jednu osobu na hlídání miminka, tak poté můžete si jít občas děti do hry vyfotit. :-) Děkujeme. Tým TEPfactor.

Jan Beran

Dobrý den,
Kdybych zakoupil vstup pro tym čtyři do 15 let a vstup pro tým čtyři dospělé . Je potom možné abychom hráli v týmu dvě děti a dva dospělí..A ještě prosím je voucher s ubytováním i pro tým čtyř dětí do 15 let.dekuji

TEPfactor

Dobrý den. Možné to je, ovšem v případ zakoupení těchto poukazů a namixování týmů je třeba na konci tyto dva herní týmy ukončit společně a po ukončení hry uplatnit všechny vouchery najednou a případný doplatek uhradit dohromady za všech 8 lidí. (je potřeba aby toto bylo reálné mít vše na jedné účtence kvůli uplatnění poukazů). Děkujeme za pochopení. Tým TEPfactor.

Lenka

Dobrý den, pokud se na recepci domluvím a budu rodinu doprovazet jako divák, musím mít svůj voucher? A ještě jeden dotaz, když koupim voucher pro 4 s ubytováním, lze tam přidat přistýlka pro další 5osobu – dítě-soutezici a má mít svuj voucher s ubytováním nebo bez?dekuji.

TEPfactor

Dobrý den,určitě je možné se na recepci domluvit,kdy Vám kolegové vysvětlí,kam můžete a kam ne.
Ubytování v bungalovech máme bohužel pro 4 a přistýlka možná není. Každá soutěžící osoba musí mít svůj voucher.

Krásný den

Lenka Dostálová

Dobrý den, pokud by nás bylo 5, musíme ten pátý dokoupit zvlášť?

TEPfactor

Dobrý den,můžete zakoupit buď 5× voucher nebo 1 voucher pro 4 osoby a 1 voucher pro 1 osobu.

Hezký den :-)

Petra

Dobrý den,
v čem je rozdíl pokud koupím 4*voucher pro 1 osobu,nebo voucher pro 4 osoby?
Tedy kromě ceny.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, pokud si koupíte 4× voucher pro jednu osobu. Nemusíte použít všechny 4 najednou, ale postupně, ale pokud si koupíte voucher pro 4 osoby, musíte uplatnit všechny 4 najednou. To znamená mít 4 hráče v jeden den na jednu hru. Hezký den Jana

Lenka

Dobrý den, mohu se zúčastnit hry pouze jako doprovod zbytku mé rodiny, která by soutezila v počtu 5 hráčů. Já si fyzicky již netroufnu, ale chtěla bych být s nimi. Děkuji za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den,

fyzicky to tak náročné není :) Samozřejmě můžete jít jako divák, ale v plno úkolech budete muset čekat venku, jinak byste to týmu zkazila. Domluvte se na recepci, až dorazíte :)

Hezký den

Martin

Hezký den,
chtěl bych se zeptat, zda je možné soutěžit i ve 2 lidech, tzn. jeden na jednoho? Děkuju za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

hra jeden na jednoho je samozřejmě možná. Připravte se však, že po takovém náročném výkonu bude třeba doplnit energii :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

TEPfactor

Dobrý den,

rádi bychom doplnili, že minimální minimální počet osob v týmu jsou 2.

Jitka

Dobrý den, ráda bych se zeptala pokud bychom byly 2 týmy po 5ti jak tyto týmy mohou soutěžit? resp. chtěli bychom soupeřit, týmy začínají najednou nebo po sobě? Děkuji za upřesnění. Chtěla jsem zkušebně rezervovat, abych viděla časy apod. ale nedozvěděla jsem se orientačně nic. Děkuji.

TEPfactor

Dobrý den. možnost hrát ve dvou 5 členných týmech je možné a dokonce je to i zábavnější. Můžete hrát „jakoby“ proti sobě a tak si mezi sebou zasoutěžit. Oba týmy jdou do hry současně společně s dalšími klienty. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Mari

Dobry den,chtela jsem se zeptat co se tyka veku.Osoba do 15ti let je vcetne?nebo uz musi mit vstup nad 15let?
Dekuji Mari.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mari,

vstup pro osobu do 15 let platí pro pro osobu ve věku 15 let včetně.

Přeji hezký den, Monika, Slevomat :)

Helena

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda když koupím voucher pro 4 os + ubytování za Vámi nabízených 3.499Kč, vztahuje se ubytování pro všechny 4 osoby?
Děkuji.

TEPfactor

Dobrý den. Ano tento voucher se vztahuje na ubytování pro všechny 4 osoby. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Žáňa Petráková

dobrý den, pokud zakoupim voucher pro 4 os š ubytováním, je ubytování ve vip pokojích a nebo v bungalovech? dě­kuji

TEPfactor

Dobrý den. Pokud nakoupíte tento balíček, tak ubytování je v bungalovu. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Veronika

Je škoda, že se akce nevztahuje na Prahu… :-( nechápu proč je to omezené lokalitou…

TEPfactor

Dobrý den,

Jelikož je Praha otevřená teprve rok, akci jsme udělali pouze na Chotilsko. Věříme, že Vás toto neodradí, protože v Chotilsku na Vás čeká mnohem více úkolů.

Hezký den

TEPfactor

Dobrý den. Je to směřováno pouze do Chotilska z důvodu spousty nových a vylepšených úkolů. Proto je ta omezená možnost uplatnění. Děkujeme za pochopení. Tým TEPfactor.

Monika Petrová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak dlouho bude nabídka na Slevomatu k dispozici?

Předem děkuji za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den. Tato nabídka je časově omezena, proto neváhejte nakoupit poukazy co nejdříve. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Marťa

Dobrý den,
Je možné vytvořit tým o 6 lidech?
 Děkuji

TEPfactor

Dobrý den, maximální počet osob v jednom týmu je 5 osob. pokud by vás chtělo hrát 6 je třeba se již rozdělit do dvou tříčlenných týmů. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Terka

Dobrý den, pokud nás půjde hrát 6 a chtěli bychom využít 4 hodiny hry (ne 3, co jsou v nabídce), je možné koupit 2× voucher pro 4 osoby a čas chybějících dvou osob si rozdělit?
Tedy že by 6 lidí hrálo 4 hodiny (tj.24 hodin), ale koupili bychom dvakrát vstup pro 4 osoby na 3 hodiny (tj.také 24 hodin).
 Děkuji

TEPfactor

Dobrý den, poukazy není možné takto rozdělovat mezi hráče. Pokud byste chtěli hrát v 6 lidech 4 hodiny tak jediná možnost je opravdu ten tříhodinový poukaz na osobu a 4.hodinu si doplatit na místě. Děkujeme za pochopení. Tým TEPfactor.

Petr

Dobry den..pokud zakoupim 1 poukaz pro 4 osoby a 2 poukazy pri jednu osobu..lze z toho udelat 3 tymy po dvojicich? A je to vubec realne absolvovovat?Pro­dlouzi se tim cas do cile?Dekuji

TEPfactor

Dobrý den. bohužel poukaz pro 4 osoby není možné takto rozdělovat. v tomto případě je třeba zakoupit 6× poukaz pro jednu osobu a poté je již možné vytvořit rezervaci jak budete chtít. Ovšem je lepší, čím více osob v týmu, tím větší zábava a hru si tak užijete lépe. :-) Děkujeme. Tým TEPfactor.

Martina

Dobrý den, také by mne zajímala možnost pro rodinu (2 dosp, a 2 děti – 7 a 11 let) zahrát si společně v jednom týmu. Zvládnou to děti fyzicky? A jak dlouho máme počítat, že by nám to s dětmi trvalo? Určitě budou chtít celu hru dokončit. Děkuji za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den. Možnost přijít takto jako rodina je možné. V případě 11 letého dítěte by to problém na splnění být neměl. Jezdí k nám školní děti od 10 let a plní úkoly velmi obstojně. Jediné co by mohlo být trochu komplikovanější je ten nejmladší člen rodiny, ale i takové rodiny s takto starými dětmi nás navštěvují. To je hodně individuální. Průměrná doba hry je každopádně 3 – 4 hodiny, většinou na dokončení všech úkolů je třeba 3,5 hodiny. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Andrea

Dobrý den.je možné aby hrálo v týmu i 8 leté dítě za doprovodu rodičů a dalšího 13 ti letého dítěte?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, děti jsou ve hře samozřejmě vítané. Doporučený věk je minimálně 10 let, mladší děti by měly mít Vámi zmíněný doprovod :)) Mějte se fajn, Lucka :)

David

Dobrý den, pokud zakoupím voucher dohromady pro čtyři osoby, lze tento rozdělit v případě nutnosti na různé termíny hry pro dvě a dvě osoby. Díky

TEPfactor

Dobrý den, bohužel tato varianta není možná, poukaz je nutné využít v jeden den. rozdělování není tedy uskutečnitelné.
Děkujeme. Tým TEPfactor.

Helena Míšková

Dobry den, rada bych zaplatila prostrednictvim cafeterie Edenred, neni to mezi platebnimi metodami, prestoze cafeterie nakup na Slevomatu nabizi. Dekuji.

Helena Míšková

Už jsem to nasla, na mobilu to bylo hure k nalezeni. ;)

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Míšková, jsem ráda, že se podařilo dohledat, ale pro jistotu stejně napovím: nákup pomocí Benefitů se u nás na Slevomatu dělá tak, že si převedete své body z benefitů na kredity na Slevomatu. Za ty si pak můžete nakupovat a u platebních metod pak vyberete „uplatnit XY kreditů“ :) Přidávám i odkaz, kde můžete převod uskutečnit – https://www.slevomat.cz/benefity-cafe :) Pěkný den, Lucka

Jirka

Dobrý den,
byli jsme na Tepfaktoru v dubnu 2017. Mohu se zeptat, zda-li dojde k obměně místností na příští rok? Ke kolika obměnám již došlo nebo dojde do konce srpna 2018.

Děkuji.
 Jirka

TEPfactor

Dobrý den, od dubna letošního roku máme spoustu nových úkolů a ještě se na dalších pracuje. Nové úkoly jsou vidět v profilu akce na fotkách. Obměna je velká. Děkujeme. Tým TEPfactor.

Monika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné sestavit tým v 5ti lidech tak, že koupím 1× voucher pro 4 a 1× voucher pro 1 osobu? Je pak možné takto uplatnit voucher a být v jednom týmu?

Děkuji moc.

TEPfactor

Dobrý den. Ano tato možnost je reálná. a ve chvíli kdy budete znát termín rezervace, stačí navštívit naše stránky a vytvořit rezervaci a uplatnit poukazy. Rezervace bude rovnou na 5 členný tým. (je ovšem i možnost nakoupit 5× voucher pro jednu osobu)
Děkuji. Tým TEPfactor.

Eva Hodlova

Dobry den, jak dlouho pobezi tato sleva? nevim zda dam dohromady tym. predem dekuji za odpoved :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, akce potrvá do 24.12. :-) hezký den

Katka

Dobrý den,
prosím o radu, jaký poukaz koupit pro rodinu 2 dospělí a 2 děti (12 a 14 let) – 4 osoby do 15 let nebo 4 osoby nad 15 let?
Děkuji za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den Katko,
v tomto případě je třeba koupit dvakrát poukaz pro osobu nad 15 let a dvakrát poukaz do 15 let.
Děkujeme. Tým TEPfactor.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, aby vouchery byly na pokladně platné a vyšlo Vás to co nejvýhodněji, kupte 2× 3 hodiny hry pro 1 osobu do 15 let a 2× 3 hodiny hry pro 1 osobu nad 15 let. Děkujeme za dotaz a přejme příjemnou zábavu. Hezký den

Marunkaa

Dobrý den, a když koupím 3 vouchery pro osobu nad 15 let s ubytováním, tak pak můžou jít do hry jako tým nebo každý zvlášť? A budou spát spolu? Nikde jsem nenašla popis ubytování. Děkuji.

TEPfactor

Dobrý den, v případě, že koupíte poukaz s ubytováním, tak budou samozřejmě na jednom bungalovu všechny 3 osoby společně na jednom bungalovu. Bungalov je 4 lůžkový. A co se týká hry tak půjdete jako jeden tým. Jakmile budete vědět termín vaší rezervace, tak ji prosím vytvořte na našich webových stránkách a rovnou zadáte, že je to pro 3 osoby včetně ubytování.¨
Děkujeme. Tým TEPfactor.

Soňa Říhánková

Dobrý den, dá se využít i pražském tepfaktoru?

Slevomat.cz

Dobrý den, tento voucher je platný pouze pro TEPfactor Chotilsko. Hezký den

Lukáš

Dobrý den,když vyprší 3h interval a nestihneme dojít až do konce,je možné hru ukončit nebo se musí dohrát do konce a pak přetáhnutý čas nad 3h doplácet?

TEPfactor

Dobrý den,
samozřejmě je možné hru ukončit bez dalšího doplatku. Nicméně průměrná doba hry je 3–4 hodiny. Uvidíte sami po 3 hodinách, zda budete chtít pokračovat nebo ne :)

Těšíme se na Vás!

Janko

Dobry den,
drive jsem se Vas ptal na arenu na Morave, pri ktere jste jiz vyjednavali o pozemcich k zastavbe.
Chtel jsem se zeptat, jak se situace vyviji a ci jiz mate arenu na Morave?
 diky

TEPfactor

Dobrý den,

aktuálně je otevřena emiste dluhopisů na stavbu TEPfactoru v Mikulově, která by měla být zahájena v příštím roce. Vizualizaci Mikolova a více o dluhopisech naleznete zde: http://chotilsko.tepfactor.com/cze/dluhopisy

Děkujeme. Tým TEPfactor

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru