Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Manikúra nebo pedikúra se Shellacem ve studiu Vogue

3,7 / 5 Vogue Nails & Beauty Praha  (mapa) 108 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela Bannour

Bohuzel musim souhlasit se slecnou/pani Sonou z prvniho prispevku! Kdybych vedela, ze se jedna o Vietnasky salon, voucher na manikuru a pedikuru bych si nekoupila. Pan, co mi delal pedikuru, neumel moc cesky a hned me rizl ziletkou tak, ze mi noha krvacela a dva dny se mi spatne chodilo. Byla jsem tam toho pondeli a „Shellack“ z rukou se zacal loupat druhy den! Dnes je to den ctvrty a 4 nehty jsou uplne pryc. Nekupovala jsem si na Slevomatu rozhodne poprve, ale toho bylo VELKE zklamani!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo,

je mi líto, že máte se salonem špatnou zkušenost. V případě jakékoli nespokojenosti se službou či obchodem, je možné napsat na naši zákaznickou podporu: vip.podpora@slevomat.cz , přičemž se situaci pokusíme vyřešit v rámci naší garance spokojenosti. Ráda bych Vás něčím naopak potěšila. Na Váš email jsem nyní zaslala malý dárek, snad potěší :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Soňa Ježková

Jsem zklamaná! Čisté a přijemné prostředí ve kterém se budete cítit skvěle?! Nečekala jsem absolutně za tím názvem, popisem a cenou vietnamský salon. Hned při vstupu mne praštil do nosu šílený zapach acetonu a v tom jsem tam seděla celých 40 min!!! Špinavá vanička na nohy ve které plaval nehet a kůže z minulé procedury, to jsem zjistila až když už jsem měla nohy namočené. A samotná pedikura opravdu za nic nestála – 3× škrábnutí žiletkou na jedné a posléze na druhé noze. Jako bych na pedikuře ani nebyla. Ach jo. Je mi líto, že toto vůbec nabízite!

Slevomat.cz

Dobrý den, Soňo,

děkujeme za vaší zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste nebyla spokojená. Jako omluvu vám na email zasílám malé překvapení.

Přeji hezký den a věřím, že další využité vouchery již budou na jedničku.

Jirka
Velvyslanec zákazníků Slevomat.cz

Lucie

Dobrý den, pedikůra se provádí klasická, na mokro a nerezovými skalpely, nebo na sucho, elektrickými bruskami ? Děkuji za odpověď

Vogue Nails & Beauty

Dobrý den, jedná se o klasickou mokrou pedikúru. Hezký zbytek dne.

klient

Dobry den, mohu se prosim zeptat na jmeno pani co provadi pedikuru? Dekuji.

Vogue Nails & Beauty

Dobrý den, pedikúru provádí slečna Linda.

Lenka

Proc cenik na strankach nefunguje?

Vogue Nails & Beauty

Dobrý den, omlouváme se na technické problémy. Zkuste prosím stránku několikrát aktualizovat, např. zmáčknutím F5. Pokud to stále nepůjde, pošleme Vám ceník na e-mail. Vogue Nails & Beauty tým.

Manikúra

Dobrý den, v případě manikúry se Shellakcem se jedná o mokrou či suchou manikúru? Děkuji za odpověď

Vogue Nails & Beauty

Dobrý den, vzhledem k tomu, že Shellac je aplikován přímo na Vaše přirozené nehty, doporučujeme suchou manikúru. Lak pak vydrží déle. Pokud si však přejete mokrou manikúru, rádi Vám toto přání splníme. Vogue Nails tým.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru