Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rodinný pobyt v podzámčí Vranova: snídaně, bazén a parádní zábava pro děti

4,6 / 5 Babyhotel Karolínka.cz Jihomoravský kraj (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
MartiN Weber

Dobry den.,bereme to, ale uplne nechápu priplatek za miminko a hlavně proč bych mel platit snidani i večeři, kdyz je víceméně jen kojene a je to v cene. Dekuji.

Martin Weber

Dekuji za rychlou odpoved,ale jedne veci nerozumime,proc platit u 9 mesicniho ditete stravu,braly by jsme pripravu postylky a cenu obvyklou 100kc/den jak je tomu v jinych penzionech ci hotelich.Dite nevyuzije ani hernu protoze nechodi ani se nebatoli tak proc hradit 300kc/den???Prosim o vysvetleni,chteli jsme si zakoupit voucher na pobyt ale takto to zvazujeme ze ne za techto podminek.

Dekuji za vysvetleni a pripadnou dohodu z vasi strany.

Babyhotel Karolínka.cz

Dobrý den, se společností Slevomat byli dojednány tyto podmínky. Balíček nabízený společností Slevomat je již zvýhodněný. Skutečná cena balíčku je cca 4.800,–Kč za 2 dospělé osoby a 1 dítě. Tudíž v této chvíli není možná další sleva.

Martin Weber

Dobry den preji,chceme se zeptat mame male miminko 9 mesicu a je plne na materskem mlice a nepotrebuje vl.postylku.Syn je v cene voucheru a dva dospeli.Musime platit i za miminko?Postylku nepotrebujeme.
Dekuji za odpoved.

Pekny den

Babyhotel Karolínka.cz

Dobrý den, v ceně voucheru je zahrnuto jedno dítě v ceně ubytování. Druhé je zpoplatněno poplatkem 300,–Kč/noc. V ceně je zahrnuta příprava dětské postýlky či lůžka a další benefity, služby (neomezený vstup do herny, zvýšené kontroly hygienických norem spojených s bazénkem, používání senzitivních prostředků apod.). Z toho důvodu musíme vycházet z širšího rámce. Děkujeme za pochopení.

Michal

Dobrý den, bylo by možné vystavit fakturu na zaměstnavatele, který by pobyt zaplatil převodem? Jaký je případně postup? Děkuji

Babyhotel Karolínka.cz

Dobrý den, faktury běžně vystavujeme, nicméně o vystavení faktury v souvislosti s balíčkem ze Slevomatu se musíme poradit s ekonomickým úsekem. Během dnešního dne Vás budeme informovat. Děkujeme.
S přáním krásného dne
Váš Babyhotel Karolínka

Babyhotel Karolínka.cz

Dobrý den, vystavení faktury je v této souvislosti složitější proces. Prosíme zkontaktujte nás telefonicky, abychom Vám vysvětlili bližší údaje. Děkujeme.
S pozdravem Váš Babyhotel Karolínka

Ludmila Vilímová

Dobrý den.

Uvažujeme o pobytu, ale máme dvojčata. Je jimbrok aže půl. Jak je to s nimi? Ohledně uložení druhého dítěte cestovní postýlka není problém, pokud nebude k dispozici. Stravu doplatíme. Jen s čím máme počítat.

 Děkuji

Babyhotel Karolínka.cz

Dobrý den paní Vilímová, voucher je pro 2 dospělé osoby a 1 dítě. Za druhé dítě je doplatek 300 Kč/noc (lůžko, snídaně, večeře). Dětské postýlky Vám připravíme.
S přáním krásného dne
Váš Babyhotel Karolínka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru