Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Účinná pomoc od bolesti zad a páteře: Diagnostika a terapie pohybového systému

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ana Fedoseeva

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda se diagnostika vztahuje i na problémy s krční páteří?
Moc děkuji.

Terapie&pohyb

Dobrý den, diagnostika prostřednictvím svalového testu mj. oveří v jaké stavu jsou Vaše svaly v oblasti krční páteře, lopatek a podobně. Nervové zakončení testovaných svalů je právě v různých segmentech krční, hrudní, bederní páteře. Problém klienta může souviset s místem bolesti, ale také zdroj obtíží klienta může být i v jiné části těla. Diagnostika je poměrně objektivní nástroj, který Vám podá zprávu v jakém stavu se Váš pohybový aparát nachází.

Simona

Dobrý den, zajímalo by mě jestli je toto vhodné pro maminku (ročník 1960), která je již po operaci s pateří, má permanentní bolesti celého těla (klouby, svaly, záda, páteř , nohy atd).. má artrózu, osteoporózu, artritidu…už nechce chodit po doktorech, protože ji nikde nepomůžou a říkají, že už se s jejím stavem nedá nic dělat..že se jí boří páteř??? má za sebou 3 boreliozy , což je prý také důvodem bolestí..cvičit se bojí,protože se ji většinou záda zablokují nebo „skřípnou“.. je hodně statečná, snaží se bolestem nepodléhat, nestěžovat si a fungovat, ale třeba na delší procházky, které má tak ráda, už chodit nezvládne..a ostatní věci jsou přes bolest.. ráda bych zkvalitnila její život, ale nejsem si jistá, zda je to ještě nějakým způsobem v tomto stádiu možné nebo už se opravdu musí počítat s takovými každodenními bolestmi :( … děkuji za Vaši odpověď a omlouvám se za tak dlouhý příspěvek. Simona

Terapie&pohyb

Dobrý den, zavolejte mi na telefonní číslo 602233545.

Lila

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na ordinační dobu? Od kdy do kdy je možné se objednat? A je to možné i o víkendu? Než bych si koupila voucher, potřebuji vědět, jestli je možné se objednat i třeba na 19.00. nebo o víkendu.
Děkuji za odpověď.
 L.

Terapie&pohyb

Dobrý den,
Objednání je možné Po,Stř,Pá 8–14hod nebo čtvtek 14–20 hod.
Po zakoupení voucheru mi zavolejte a domluvíme si přesný čas.
Pěkný zbytek víkendu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru