Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

20minutová jízda v supersportu: Osedlejte Ferrari či Lamborghini a mnoho jiných

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavlina

Dobrý den, chci šat poukaz příteli jako dárek. Je možné zaplatit klidně nejdražší poukaz a vybrat si auto až na místě? Chtěla bych jet do Březiny a využít maximální plochy. Jsou tam auta přístupná všechna? Kdybych chtěla jet ještě tento rok, je to možné? Děkuji Vám. Těším se!

Showcars

Dobrý den,
poukaz, který zakoupíte v nejvyšší cenové relaci je možné využít na jakékoliv auto, které si Váš přítel pak vybere. Samozřejmě můžete přijet přímo k nám na Březinu i bez rezervace jen záleží na obsazenosti v ten určitý den. Vždy je lépe, když si předem zavoláte. Auta jsou vždy dostupná všechna, která nabízíme. Tento rok již jízdy nejsou možné využít – sezóna začíná opět od dubna příštího roku do října 2018. Přejeme Vám hezké dny

Petra

Dobrý den,
chci se zeptat poukaz je pouze pro řidiče, nebo může by v autě i spolujezdec?
 Děkuji

Showcars

Dobrý den,

poukaz je vydán pro jednu osobu. Držitel poukazu může buď vůz řídit (potřebuje platný řidičský průkaz), nebo jet jako spolujezdec (řídí náš instruktor). Do vícemístných vozů jako je Subaru Impreza WRX STI, Ford Mustang GT5.0, Ford Mustang GT500 SHELBY je možné mít ještě dva spolujezdce. Za jednoho spolujezdce je účtován poplatek 299,–Kč.

Šárka

Dobrý den,

děkuji moc za odpověď. A ještě bych se zeptala. :) Znamená to, že když se jezdí trasa po silnici a dálnici, je nutné dodržovat předepsanou rychlost? To si potom člověk auto pořádně nevyzkouší? A když bych zakoupila variantu Lamborghini Gallardo LP560 / Ferrari 458 Italia / McLaren 570S, je potom možné si konkrétní model vybrat, nebo se bere to, co je zrovna k dispozici?

Děkuji!

 Šárka

Showcars

Dobrý den,
rezervaci si děláte na Vám vyhovující termín a na vybraný vůz. Pro vyzkoušení maximální rychlosti slouží letištní plocha. Jízdy v lokalitě Mnichovo Hradiště jsou ideální kombinací, protože na silnici a dálnici více poznáte vůz a pak jej můžete vyzkoušet při maximální rychlosti.

Šárka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda je možné po zakoupení voucheru rezervovat jízdu i během víkendů. Termíny před zakoupením nevidím. A ještě další otázka, pokud si vybereme jízdu v Praze, je součástí jen projížďka na silnici a dálnici, nikoliv jízda nejvyšší rychlostí na letišti? V informacích je u letištní plochy poznámka „pouze Březina“.

Děkuji za vysvětlení!

 Šárka

Showcars

Dobrý den,

letištní plocha na které probíhá sprint je pouze v lokalitě Mnichovo Hradiště. V ostatních lokalitách se jezdí trasa dlouhá cca 16 km, která je kombinací jízdy po silnici a dálnici. Jízdy probíhají zpravidla každý den od středy do neděle. Volné termíny jsou vidět v online rezervačním systému vždy od března.

S pozdravem Showcars

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru