Nabídku Vyhlazení vrásek pomocí botoxu nebo mezonití mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Omládněte bez skalpelu: vyhlazení vrásek pomocí botoxu nebo mezonití

4,5 / 5 Oční centrum Ostrava Ostrava  (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Denisa Repčíková

Dobrý den, před týdnem jsem objednávala a ihned mi byla i odečtena platba z účtu a do teď jsem neobdržela žádnou další informaci ani voucher na email. Chtěla jsem se zeptat, kde je teda problém?
Děkuji
Denisa Repčíková

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, omlouvám se za nepříjemnosti, z Vaší strany je všechno v pořádku. Na Váš e-mail Vám zasílám znovu vouchery, Pokud byste je nenašla v „normální“ poště, podívejte se, prosím, do spamu nebo hromadné pošty (občas se nám tam zatoulají). Hezký den Janča

barinovapavlina@seznam.cz

Dobrý den, mám vrásky kolem úst a zvažujii mezonitě, může můj organismus nějak negaitivně na ně reagovat a nepřijmout je, mohou nastat nějaké komplikace a je tento zákrok bolestivý? Jsem dost citlivá na injekce. Pavla

Oční centrum Ostrava

Dobrý den. Rizika mezonití existují jako i všech, byť jen drobných zákroků. Jsou spíše raritní-jako zánět či podráždění nebo povrchně zavedená nit. Nitě jsou biodegradabilní-čili se postupně vstřebají a tento materiál nevyvolává nežádoucí reakce na cizorodou látku. Míra bolestivosti je velmi indiviuální, ale v zásadě zákrok nijak výrazně bolestivý není.

Karla Senčáková

Dobrý večer,jsem trvale na Warfarinu,je to mě vhodné?

Oční centrum Ostrava

Dobrý den. Injekční aplikace botoxu nebo vpich při zavádění mezonitě u pacientů léčených warfarinem může vést k větším modřinám a následně k jejich delšímu vstřebávání. Aplikace je možná, ale je potřeba cca týden předem tyto léky vysadit nebo převést na injekční nízkomolekulární heparin (nejlépe konsultovat se svým ošetřujícím lékařem-internustou).

Petra Kalivodová

Dobrý den, jak dlouho bude tato akce trvat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, délka trvání akce závisí na více faktorech. Před koncem akce se u nabídky objeví časový odpočet. Hezký den

Věra

Dobrý den, zvažuji zakoupení „nadzvednutí obočí mezonitěmi“. Jen nevím, zda není lepší zvolit operaci horních víček, či jiný zákrok. Je u Vás možná konzultace ? Děkuji

Oční centrum Ostrava

Dobrý den.
Určitě se můžeme domluvit nejprve na konsultaci. Pro objednávku volejte prosím na číslo 777 757 517 v době ordinačních hodin a sestřička se s Vámi dohodne.
Pěkný den.

N.B.

Dobrý den,

pokud si zakoupím voucher „botox do čela“, jedná se tedy o vpichy do všech vrásek na čele?děkuji

Oční centrum Ostrava

Dobrý den.
Aplikací botoxu do oblasti čela uvolňujeme svalové napětí v oblasti a vyhlazujeme pokud možno všechny vrásky.

Klára

Dobrý den šlo by to i do rtu ? Dekuji

Oční centrum Ostrava

Dobrý den. Pokud myslíte aplikaci botoxu do rtu, pak určitě nešlo. Botox se používá k vyřazení činnosti mimických svalů a tím k vyhlazení vrásek. Nelze jím zvětšovat rty. Pro tento účel se používá výplň s kyselinou hyaluronovou.
S pozdravem

Jana Svatá

potřebuji zvednout koutky úst. Kterou variantu si mám vybrat?

Oční centrum Ostrava

Dobrý den. K modelaci povislých koutků by byla lepší aplikace výplně s kyselinou hyaluronovou event. v kombinaci s mezonitěmi. Můžete si zakoupit voucher pro redukci vrásek kolem úst a nosoretních rýh mezonitěmi a konkrétní aplikaci již domluvíme osobně.
S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru