Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Do Lucerny na 6. ročník festivalu argentinského filmu Cine argentino

4,8 / 5 Kino Lucerna Praha - Nové Město  (mapa) 174 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lada Duchečková

Dobrý den, když bych chtěla na zahajovací snímek, je třeba si přijít co nejdříve pro vstupenky k vám na pokladnu? Děkuji.

Kino Lucerna

Dobrý den,

Zatím tam místa jsou, ale je možné, že v den projekce už bude kapacita vyčerpaná, je lepší vstupenky vyzvednout s předstihem.

Děkujeme

Kino Lucerna

Jan Kroužek

Dobrý den,

je možné vstupenky vyzvednout i dřív než před představením? Sice píšete, že s voucherem jsou rezervované vstupenky, ale otázka je, jaké umístění v sále :) Přeci jen je možné, že lepší místa budou zabrané předem přes klasickou rezervaci v kině ne? Díky za odpověď, s pozdravem Jan Kroužek

Kino Lucerna

Dobrý den,

Ano, je to tak jak píšete. Nejlepší místa si vyberete, když si voucher vyměníte za vstupenky s předstihem, pokladna je otevřena každý den od 12 do 21 hod. Každopádně míst v sále je dostatek, takže výběr bude určitě i před projekcí.

Děkujeme

 Kino

Niki Minárová

Dobrý den.uvádíte,že není potřeba rezervace předem,je tedy jedno ,který termín a na jaké představení se rozhodnu jít po zakoupení voucheru?Nikola

Kino Lucerna

Dobrý den,

Ano, můžete si vybrat představení, které budete chtít a stačí vstupenky vyzvednout 45 minut před projekci, s výjimkou zahajovacího snímku Vážený občan, kde je počet míst na projekci dne 26. 10. omezen a je lepsi vyzvednout s předstihem.

Děkujeme

Kino Lucerna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru