Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neomezený relax ve veřejném wellness: vířivka, parní lázeň a 3 druhy sauny

4,6 / 5 Avalon Wellness Plzeň  (mapa) 494 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan Novak

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda navstevnici finske sauny dostavaji k dispozici prosteradlo a rucnik nebo je potreba si prinest vlastni.
Dekuji.

Avalon Wellness

Dobrý den, zapůjčení ručníku a prostěradla není v ceně, je možné si ho zapůjčit za poplatek nebo si přinést vlastní.
Hezký den
Avalon Wellness

Lenka Krystková

Dobrý den, chtěla bych přijít i s dětmi. Pokud si tedy zakoupím voucher, budou děti zdarma nebo za sníženou cenu? Na Vašich webových stránkách jsem zjistila možnost dopoledního vstupu pro děti zdarma, ale to bohužel syn chodí do školy. Takže bychom rádi až odpoledne. Děkuji za odpověď.

Avalon Wellness

Dobrý den, mimo dopolední akci pro rodiny s dětmi, je vstup pro dítě do 10ti let za 135Kč. Pokud tedy chcete zajít odpoledne nebo o víkendu, můžete využít voucher pro Vás a zvýhodněný vstup pro dítě. Pokud máte možnost přijít některé pondělí nebo středu dopoledne, je pro Vás výhodnější využít akce pro rodiny s dětmi, kdy si zaplatíte vstup 150Kč a syn půjde zdarma, pokud je mu do 10 let.
Hezký den
Avalon Wellness

Bobona Herejtova

Dobry den, prosim vas jak je tam napsano ze plati do 1.12.2017. To znamena, ze ten voucher je platny jen do 1.12.2017? Nebo, ze voucher muzu zakoupit do 1.12.2017?
Ja bych totiz chtela dat ten voucher jako darek k vanocum, takze mi jde o to abych ho nekoupila zbytecne.
Dekuji.

Avalon Wellness

Dobrý den, poukaz má platnost do 1.12.2017. Jako vánoční dárek tuto nabídku tedy není možné využít. Hezký den Avalon Wellness.

Pavel Čurda

Dobrý den, velice se mi líbí prostředí u vás podle fotek. U Voucheru je napsáno, že není nutné dělat si u vás rezervaci. Chtěl bych se tedy zeptat jak je to s kapacitou případně kolik lidí bývá najednou ve vířivce. Případně bych se chtěl zeptat na termín nebo hodiny, kdy u vás bývá lidí nejméně.

 Děkuji

Avalon Wellness

Dobrý den, volněji je ve wellness samozřejmě dopoledne a kolem oběda ve všední dni. O víkendech a večerech je wellness plnější, ale i tak vzhledem k velikosti komfortní. A samozřejmě čím větší zima, tím spíše lidé wellness vyhledávají. U vířivky se může stát, že tam budete sám, ale mohou tam být samozřejmě další lidé, to Vám bohužel neumíme říct, záleží na momentální situaci a ta je proměnlivá, plná ovšem nebývá, zákazníci si hledají většinou volné procedury a tak se jejich přítomnost rozplyne po celém wellness.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru