Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Emiráty: Ras al Khaimah s all inclusive: letenka, 7 nocí v 5* hotelu u pláže

5,0 / 5 CK Cruise Plus Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Romana Pastorová

Dobry den, bylo by mozne zrealizovat pobyt na 14 noci pro 2 dospele a 2 deti ve veku 10 a 15 let? A jaka by pak byla celkova cena? Dekuji za odpoved.

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Pastorová, omlouvám se za pozdní reakci na Váš email, ale dopoledne jsem odeslal dotaz partnerům do Dubaje, zda budou ceny kalkulovány jen x2, nebo bude cena stanovena jinak. Bohužel jsem zatím nedostal odpověď, jakmile obdržím jakékoliv informace, budu Vás ihned informovat.
V této chvíli bych Vás chtěl jen upozornit, že vzhledem k tomu, že jednomu z dětí je již 15 let, bude počítáno jako dospělá osoba. Tedy se na něj bude vztahovat cena Kč 28 900,–.
S pozdravem,
Josef Svoboda

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Pastorová, obdržel jsem již informaci z hotelu, pokud byste si chtěli pobyt prodloužit o další týden, cena za tento týden bude Kč 20 100,– / osoba. Pokud budete chtít nějaké další doplňující informace, napište mi prosím na email – josef.svoboda@cruiseplus.cz. Děkuji a jsem s pozdravem, Josef Svoboda

Hana Otépková

Dobrý den, pane Svobodo, prosím o informaci, jak se to s opalováním nahoře bez u bazénu/ na pláži. Zvažujeme s kamarádkou podobný zájezd na přístí rok, což také souvisí s dotazem – je možno, aby jely jen dvě dospělé osoby? Předem děkuji za reakci. Hanka Otépková

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Otépková, děkuji za Váš dotaz k pobytu v Ras al Khaimah. Ano, je možné, abyste jely jen s kamarádkou, tedy dvě dospělé osoby, je to jedna z variant, která je možná. Co se týká opalování nahoře bez u bazénu / na pláži, zde bych byl hodně opatrný. SAE je velmi vstřícná země, ale má svá jasná a velmi striktní pravidla a v tomto případě má vstřícnost určité meze. Obecně platí, že na hotelových plážích bývá mírnější režim než na těch veřejných, kde je nošení bikin většinou zakázáno. Doporučuji proto se při příchodu na pláž porozhlédnout a přizpůsobit se okolí.
Pokud budete mít jakýkoliv další takto zajímavý dotaz, rád Vám na něj opět odpovím.
S pozdravem,
Josef Svoboda

Denisa

Dobry den,
z předchozích odpovědi jsem se docetla, ze lze uplatnit pouze pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 13,9 let. Můj dotaz je : 14 létě dítě se již počítá za dospělou osobu ? Když bych chtěla letět ja 1 dospěla osoba a 3 děti (( 14 let –12 let-2 roky)) ?? A jak se řeší pak ubytování 1 větší pokoj nebo rozdělení klasika po 2 ?
Děkuji Denisa

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Deniso,
děkujeme za Váš zájem o pobyt v Ras al Khaimah. V případě, že bude Vašemu dítěti 14 let v době pobytu, tak se již počítá za dospělou osobu. Celá akce je nastavená na ubytování 2 dospělé osoby a 2 děti do 14 let mají pobyt zdarma. V případě že pojede jen 1 dospělá osoba, musí vždy další osoba, i když se jedná o dítě, zaplatit plnou částku, aby byla splněna základní podmínka obsazení pokoje 2 osobami. Tyto 2 osoby jsou vždy brány jako osoby dospělé. V případě, že pojede složení 2 dospělí a 3 děti do 14 let, tak pro tuto kombinaci se nám podařilo s hotelem dohodnout speciální slevu na 3 osobu 50% z ceny pobytu, což dělá Kč 9 550,– + letenku. Pokud byste letěli v obsazení, které píšete tj. 1 dospělá osoba a 3 děti 14,12 a 3, tak splníte podmínku 2 dospělé osoby + 2 děti. Ubytování v tomto složení je vždy v jednom pokoji Deluxe room.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, rád Vám na ně odpovím.
S pozdravem,
Josef Svoboda

Martin Bartoš

Dobrý den,
pokud jsem to tedy pochopil správně, tak zaplatím dva vouchery pro dospělé osoby a následně dvě děti 10 a 12 let bydlí zdarma, včetně stravy a allinclusive, a jen se přes vás zaplatí letenka. Děkuji za odpověď

CK Cruise Plus

Dobrý den, pane Bartoši,
ano je to přesně tak, jak píšete. Obě děti – 10 a 12 let mají celý pobyt a stravování All inclusive zdarma, plati jen letenku.

S pozdravem,
Josef Svoboda

Magdalena Vesela

Dobrý den , ráda bych letěla s mým synem 11 let . Sleva na dítě se vztahuje i když jede jeden dospělý ? A jak je to pak s pokojem , musím zaplatit příplatek ?

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Veselá,
děkuji za Váš dotaz. Cena pokoje je koncipovaná následovně – 2 dospělí + 2 děti, tedy vždy tvoří základ kalkulace 2 dospělé osoby, pak již může být jakákoliv kombinace – 2 dospělí, 2 + 1, 2+2, nebo i 3+1, ale vždy se jako základ počítají 2 dospělí. Pokud byste jela jen se synem 11 let, musel by platit jako dospělá osoba.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na mne opět obrátit.

S pozdravem,
Josef Svoboda

Andrea Brzobohatá

Dobrý den,
nemáte termín od 12.8?
A kdybych chtěla pro nás ( 2+2 děti 9 let) samostatný pokoj ( apartmán se dvěmi ložnicemi)
Jaká by byla cena?

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Brzobohatá,

Děkuji za Váš dotaz. Na termíny, které jsou v nabídce máme rezervované letenky, zkusíme zjistit, zda je možné letenky posunout, ale záleží na vytížení letecké společnosti v tento termín. Cenu apartmánu jsem pro Vás poptal, očekávám, ze odpověď obdrzim během zítřka. Jakmile informaci obdrzim, okamžitě Vám odpovím.

S pozdravem,
Josef Svoboda

CK Cruise Plus

Dobrý den, paní Brzobohatá,

omlouvám se za opožděnou odpověď, reakci na můj dotaz, jsem obdržel před chvilkou. Pro tuto nabídku jsou rezervovány velké pokoje pro 4 osoby, kdy děti bydlí společně s rodiči. Pokud byste chtěla samostatný pokoj, musela byste jej zaplatit v plné výši pobytu, takže by děti přišly o výhodu pobytu zadarmo. Omlouvám se, že nemám lepší odpověď, takto jsou nastaveny podmínky hotelu.

S pozdravem,
Josef Svoboda

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru