Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Melír Orofluido rituál pro zdravé vlasy + parafín na ruce

4,8 / 5 Salon Helena Plzeň  (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Mája Stoklasová

Dobrý den, mám velmi jemné vlasy a nepříjemnou zkušenost, kdy se mi po klasickém melíru vlasy odlámaly. Naposledy byly mé vlasy barvené před dvěma měsíci metodou balayage, kdy nejsem spokojena s odstínem blond barvy. Kadeřník mi řikal, že platinovou blond mít nemohu, jinak by mi vlasy poškodila. Myslíte že tento melír je pro mé vlasy vhodný? Zaručíte mi, že se mi nepoškodí? Moc se mi líbí přirozené barvy na ilustrační fotce, je možné dosáhnout takového výsledku? Děkuji.

Salon Helena

Dobrý den,
váš kadeřník měl pravdu,vaše vlasy po balayage poškodí jakýkoliv další chemický zásah, potřebují si odpočinout a zaslouží si kvalitní domácí péči (na doporučení kadeřníka, ne z drogerie.).
V případě zájmu vám můžeme nabídnout řadu Orofluido Amazonia na domácí ošetření nebo další přípravky s keratinem dle aktuálního stavu vašich vlasů.
Děkujeme za váš zájem o naše služby a přejeme hezký den.
Salon Helena

Julie Jandíková

Dobrý den,mám dotaz -včera jsem si rezervovala voucher na slevomatu,pokud jsem voucher jěště nezaplatila je možné storno rezervace?Roz­myslela jsem si to a o daný voucher už namám zájem..Děkuji Julie

Slevomat.cz

Dobrý den, nic se neděje, voucher jsem Vám stornovala. Hezký den, Simča

Anna Snebergrová

Dobrý den mohu zakoupit voucher přímo na místě,boužel nemám učet díky

Slevomat.cz

Dobrý den, zakoupit voucher přímo na místě bohužel možné není, ale můžete zaplatit také na pobočce Moneta Money Bank v hotovosti a po připsání peněz na účet Vám zašleme voucher do emailu. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru