Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Dámské clogsy zn. FLAMEshoes s hřejivým kožíškem vyrobené na Slovensku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jíťa

Dobrý den, vzhledem k tomu, že mám normálně vel. 41, potřebovala bych vel. 42. budou i v této velikosti? Děkuji za odpověď.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, bohužel největší velikost, ve které se vyrábí dámské zateplené clogsy, je 41. Mohu nabídnout pánskou variantu ve velikosti 41 (příp. 42), která by měla být o něco prostornější než v dámském provedení, buď v černé barvě nebo v šedé barvě se zeleným kožíškem. V případě, že byste měla o ně zájem, tak mi napište na info@texbase.cz. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Lenka Sloukova

Dobrý den, velikostní tabulka pro zateplené clogsy a Pánské a dámské zateplené boty FLAMEshoes v černé barvě se hodně liší, prosím o info, zda je informativní tabulka obou příspěvcích pravdivá. Které jsou těsnější – podle tabulky jsou to ty boty a to o dvě čísla. Posílám link na ty zateplené boty. https://www.slevomat.cz/akce/1200238-panske-a-damske-zateplene-boty-flameshoes?utm_campaign=new-comment-reply&utm_medium=email&utm_source=user

TexBase s.r.o.

Dobrý den, zateplené boty jsou skutečně těsnější o jedno až dvě čísla. Hodnoty v tabulce jsou sice zaokrouhlené, ale rozdíl zde opravdu je. Ani ne tak v délce obuvi, ale objemu, který v botě vyplňuje kožíšek, a tvaru. Clogsy jsou vpředu širší a vzadu otevřené, zateplené boty jsou naopak v přední části o něco užší (kvůli líbivějšímu designu) a vzadu uzavřené. Zúžený prostor v přední části a pevná pata v zadní části pak omezují prostor pro nohu více než v případě zateplených clogsů. Snad se mi podařilo Vám dostatečně odpovědět :) Mějte se krásně. Petr, TexBase.cz

Daniel

Dobrý den, velikosti bot neodpovídají … je to správně, že pro normálně používanou velikost 38 musím zvolit vaší 41?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, určitě nevolte velikost o tři čísla větší, maximálně o jedno číslo, vyjímečně někdo volí o dvě velikosti větší číslo. (Mám velikost bot 39 a při zkoušení těchto bot mi je velikost 39 v normální ponožce těsnější, ale vejdu se do ní, takže vzhledem k tomu, že v zimě se používají spíše silnější ponožky, bych pro sebe volila velikost 40.) Snad jsem Vám trochu pomohla :) Přeji hezký den!
Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Marcela Brabcová

Lze z bot kožíšek vyndat? Děkuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, kožíšek je v botách napevno, aby lépe držel na svém místě. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru