Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Itálie s jedním noclehem: karneval v Benátkách, římské památky i nákupy módy

4,4 / 5 CK Jukej Benátky - Itálie (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Karin

Dobrý den, ubytování se nachází přímo v Benátkách nebo někde v jiné lokalitě? Jde nám o to, zda je možné , když se ubytujeme, jít třeba přímo do Benátek na večerní procházku. Zkrátka se přímo procházet kolem kanálu v Benátkách večer. Děkuji za odpověď.

Karin

Právě jsem zjistila, že v nabídce je již k prodeji pouze jeden kus, potřebovala jsem dvě místa, takže již předchozí otázka není aktuální. Děkuji.

Hana

Dobry den,
Kolik je priplatek za jednoluzkovy pokoj. Dekuji. Hana

CK Jukej

Dobrý den, příplatek za 1lůžkový pokoj je 500 Kč. Děkujeme za zájem. CK Jukej

David Szep

Dobrý den, jak náročné tento výlet je na cestování, respektive čas ztrávený v autobuse, přejíždění atd? A prosím druhý dotaz, bude k zájezdu průvodce, který bude mít komentované prohlídky ke konkrétním místům, příběhy atd?
Děkuji za odpovědi

CK Jukej

Dobrý den, nejnáročnější na této cestě jsou dva noční přejezdy v délce cca 12 hodin, dále Vás v autobuse žádné dlouhé přejezdy nečekají. Průvodce na zájezdu bude. Děkujeme za zájem.

Eliska

Dobrý den, prosím kolik dělá povinný příplatek a vstupy? Chtěli bychom tento výlet jako svatební dar, již bez dalších nákladů. Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, povinný příplatek činí 25€/os. Dále si klienti na místě mohou dokoupit individuálně vstupy dle svého zájmu – orientační ceny – Dóžecí palác 15 €, bazilika sv. Marka 6 €, Academia 7 €, obvyklá cena vstupného do kostelů s uměleckými sbírkami cca 6 €. Děkujeme za zájem.

Kateřina Novotná

Dobrý den, mám možná hloupý dotaz. Povinný příplatek, pojištění, atd…To se platí při placení voucheru? Nebo pojištění bych musela zařídit sama?

CK Jukej

Dobrý den, pojištění si skutečně zařizuje každý sám, naše CK cestovní pojištění nesjednává. Pokud budete mít zájem, můžete si sjednat pojištění se slevou přes naše webové stránky. Povinný příplatek a další doplatky za vstupy se platí až přímo na zájezdu průvodci. Děkujeme za zájem!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru