Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Zdolejte za víkend 3 kaňony v okolí Hallstattu: Canyoning a další zábava

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Petra Hudcová

Dobrý den, když nyní koupím dva vouchery – pro pár, budou mít stejný termín kurzu? Jde to nějak zajistit? Děkuji za informaci, Hudcová Petra

Aquactive Canyoning Agency

Dobrý den, zájemci se začínají hlásit po vánocích..... optimální termín na rezervaci je někdy kolem půlky března, jak začne roztávat sníh...... Další zlom je před prázdninami, kdy už je to trošku na hraně...... Jinými slovy. Nechť obdarovaní udělají rezervaci termínu do konce března a můžeme to garantovat.

Petr

Dobrý den,
je možné účastnit se jen ve dvou lidech? Přiřadíte nás k nějaké skupině?
Děkuji za info
 Petr

Aquactive Canyoning Agency

Dobrý den, akce děláme pro skupiny od 5 do 8 osob – takové skupiny dáváme dohromady z jednotlivých přihlášených osob. Takže ano, můžete se přihlásit dva, a my vás dáme dohromady s jinými zájemci. Na druhou stranu, když je přihlášená uzavřená skupina od 5 osob, tak jsem akci schopni považovat za uzavřenou a dále ji jinými zájemci nedoplňovat.

P

Pokud tedy počítám dobře tak to vyjde se vším všudy na 6500kč maximálně.Je možné zaplatit vše najednou? Nebo se to pak zařizuje zvlášť😀 Děkuji za odpověď.

Aquactive Canyoning Agency

Dobrý den, máme dohodu se Slevomatem na canyoningový program, nic jiného přes Slevomat nemůžeme prodat a nechceme porušit dohodu. Je možno zakoupit program přes Slevomat a na zbytek můžeme vystavit už teď fakturu. Ale standardně se doprava a ubytování řeší cca měsíc před akcí. Má to smysl hlavně v případě, že to někomu chcete dát jako dárek...... pro další případné dotazy můžete volat na 724 226 756. A­leš Dočkal

Petra

Dobrý den chci se zeptat jestli musí mít pas nebo stačí jen občanský průkaz a kolik stojí to ubytování.cena je tedy jen za zážitek cesta a ubytování se tedy platí ještě zvlášť tak prosím cenu celkem za všechno.Děkuji mnohokrát.

Aquactive Canyoning Agency

Dobrý den, na cestu do Rakouska stačí OP. Cena uvedená v akci je za canyoningový program. V této ceně jsou služby průvodce, zapůjčení kompletního vybavení na canyoning (neoprén, sedák, osma, karabiny, osobky, helma, lana). Zvlášť se platí cesta, ubytování a pojištění. Ubytování stojí cca 12 Euro na osobu a noc, cesta (pokud jedete s námi) 1.250 Kč. Pojištění podle zvolené varianty vychází na cca 480 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru