Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neztraťte své vzpomínky: převod VHS kazet či jiných druhů na DVD

4,6 / 5 MHprint.cz České Budějovice  (mapa) 164 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Eva Ptáčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, bude ještě vhs kazeta použitelná, poté co ji převedete?

MHprint.cz

Dobrý den Vám přeji ano samozřejmě, že bude. Převod kazety vůbec nijak neničí a přehrané VHS vždy vracíme zpět zákazníkovi.

Eva Marenčáková

Dobrý den.
Omylem jsem si objednala 5 voucheru místo 3 ks. Zaplaceno ještě nemám, chtěla jsem to bankovním převodem.
Můžu zaplatit jen 3?
 Děkuji

MHprint.cz

Dobrý den Vám přeji tak tohle netuším zda to jde nebo ne tohle je čistě pravomoc Slevomatu jako takového ale dle mě by to jít mělo pokud jste to ještě neplatila ale veškeré platby a počet ks si řídí sám Slevomat nikoliv my takže s tímhle pomůžou určitě oni.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhá je platnost voucheru, resp. když teď koupím voucher, do kdy musím VHS kazetu doručit k Vám? Děkuji.

MHprint.cz

Dobrý den – důležité je dodat nám číslo voucheru zavčasu aby nepropadl ale pak už je na Vás, kdy nám doručíte VHS kazety to není nijak limitované jejich doručení sem. Pak při doručení nám jen řekněte až nám vše budete předávat VHS ale pro jistotu i čísla voucherů, že jsme je již uplatňovali. to my uvidíme, že jsme je již uplatnili a kdy. Netuším do kdy platí vouchery, které nyní nakoupíte na Slevomatu – jejich platnost si určuje Slevomat ale v průměru to bývá cca 2 měsíce někdy i více. U každé akce je to jiné.

Jitka Myslivcova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by se zkrátila doba dodání (a o kolik)kdybych kazetu přinesla osobně na prodejnu a poté si zboží znovu tam vyzvedla. Děkuji

MHprint.cz

ano. přineste.
pokud přinesete 23.12 tak bude až po svátkách. takže záleží kdy přinesete. nemáte zde uveden datum :)
 děkuji

David V.

Dobrý den, ještě jeden dotaz: je možno převést i audio magnetofonové pás­ky?

MHprint.cz

Dobrý den, bohužel neděláme

David V.

Dobrý den, provádíte u převodu aspoň nějaké základní úpravy zvuku (potlačení šumu, zesílení/zeslabení) a obrazu (jas, kontrast, barvy)?

MHprint.cz

Dobrý den, to bohužel neděláme.

Tereza Pošustová

Dobrý den,

mám doma 3VHS kazety na kterých nevím jak je dlouhý záznam. Mohu tedy zakoupit voucher a případně pak dokoupit druhý? Měla bych zájem to dát na flash disk. Nemám představu jak velký bych tedy měla zaslat. A ještě dotak, když kazety odešlu ještě tento týden jak dlouho máte dodací lhůtu? Chtěla bych nahrávku věnovat k Vánocům tak zda se to dá ještě stihnout.

MHprint.cz

Dobrý den Vám přeji. Pokud vyčerpáte 240 minut, tak vše co je nad rámec voucheru, tak se doplácí hotově nebo převpden nám na účet. Tam je pak cena 1,50 kč za minutu záznamu a 20,– kč za DVD. Jinak řečeno minuty nad rámec vocheru nelze uhradit koupí voucheru dalšíh ale jen hotově nebo převodem nám na účet. Takže buď se vejdeme do 240 minut, nebo Vám nějaké minuty zbydou a můžete je kdykoliv využít na další přetočení VHS kazet nebo je doplatíte co bude nad rámec voucheru. Pokud budete posílat flash disk, tak doporučujeme minimálně 32 GB na 3 plné VHS klidně 64 Gb vždy je lepší větší kapacita než aby nestačil flesh disk. A do vánoc to určitě stihneme v průměru to vždy do týdne od doručení mají zákazníci poslaní od nás zpět.

Alena Vašinová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Nabízíte převod VHS v délce 240min za 179kč. Já mám, ale VHS kratší (210,195,200 …). Na tuším dvouch je jen záznam v délce cca 15–30minut, videokazet mám tuším sedm a ani jedna nesplňuje parametr 240minut. Chtěla jsem se zeptat – když si zaplatím pět voucherů na jakoby pět VHS, zda je možné, že mi za tuto cenu převedete všech sedm VHS s tím, že tři by se dali dohromady (s nejkratším záznamem). Samozřejmě bych přiložila podrobný dopis jaké VHS dát k sobě. Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den Alena V.

MHprint.cz

Dobrý den, minuty se sčítají takže není problém VHS sčítat. několik kazet mohu vytvořit cca 240 minut. když přesáhnete tak pouze uhradíte 1,50 Kč za 1 minutu. kdyby Vám zbylo tak můžete využít pro příště. děkuji Horák

Jan Kemr

Dobrý den, je možný převod 16mm filmu na DVD? Děkuji. Kemr

MHprint.cz

Dobrý den, pokud je tento film pouze na kotouči tak to bohužel neumíme.
 děkuji

Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné nahrávky rozčlenit do kapitol a vytvořit menu, kde by pozadí byla třeba nějaká fotografie?
 Děkuji

MHprint.cz

Dobrý den, s tím je hromadu práce a není to levná záležitost. můžete si to udělat sama budete to mít dle Vašich představ.

Marcela Sedlářová

kolik by byla cena za převod z kazet z videokamery??je stejná a je možné odstranit z kazet něco co tam nepatří??děkuji

MHprint.cz

dobrý den, cena stejná a samozřejmě je možné něco na DVD nedávat ale je důležité aby to nebylo po 2 minutách – to ano, to ne :):)

 děkuji

Marcela Sedlářová

dobrý den chtěla jsem se zeptat zda převádíte na cd i kazety z videokamery .děkuji

MHprint.cz

Dobrý den, ano také děláme. můžete poslat nebo doručit osobně na prodejnu.
děkuji Přemek Horák

Misha Harcarikova

Dobrý den, děláte převod neoriginálních nahrávek jako třeba pořady a filmy nahrané z TV a nebo originálních VHS? Některé firmy to odmítají z důvodu autorských práv. Děkuji

MHprint.cz

Dobrý den, děláme všechny převody. není problém cokoliv dodat
 Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru