Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Šestiměsíční online kurz angličtiny + 1 přístup pro druhou osobu zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Psotková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v jaké podobě voucher přijde? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Psotková, voucher Vám přijde emailem (můžete si ho vytisknout i v dárkovém vzhledu), případně si můžete objednat i dárkové balení, které Vám přijde poštou :) Pak už se postupuje podle návodu, tedy uplatní se kód voucheru přímo na internetových stránkách Speaking Friends :) Mějte se fajn, Lucka :)

Petra Lampová

Dobrý den chci se zeptat. V poznámkách je, že musíme voucher uplatnit v době jeho platnosti. Znamená to tedy, že když akce končí v lednu, zakoupený 6ti měsíční kurz bude končit také v lednu i když jej zakoupím až teď? Děkuji

Speaking Friends

Dobrý den, paní Petro. Díky za otázku :-) Ke dni uplatnění voucheru dostáváte plných 6 měsíců kurzu, musíte však voucher uplatnit do 31. ledna. Takže pokud například uplatníte voucher 30. ledna, tak přístup do kurzu budete mít až do 30. července.

Lenka Sanická

Dobrý den, v recenzích se objevila zmínka, že přístup pro druhou osobu je jen na 14 dní, je to pravda? Děkuji, Sanická

Speaking Friends

Dobrý den, paní Lenko. Druhý přístup je na plnohodnotný 6-ti měsíční kurz jakéhokoliv jazyku z naší nabídky (angličtina, němčina, španělština, nebo italština). Pokud obdarovaná osoba u toho jednoho zákazníka nemá tento přístup aktivovaný, znamená to, že nesprávně nebo neúplně aktivovala dárkový poukaz. V takových případech nám samozřejmě stačí napsat email na support@speakingfriends.com, abychom mohli nějak pomoci :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru