Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Profesionální ruční mytí interiéru vozidla včetně tepování

4,4 / 5 Time Wash Cars Praha - Hloubětín  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Anna

Čištění látkového interiéru

Tepování sedaček a tapecírungů
Kompletní čištění vnitřních plastů
Luxování interiéru včetně kufru
Mytí gumových podlážek nebo tepování látkových koberečků
Provonění interiéru
Mytí a leštění oken
Leštění zrcátek
Věrnostní karta na slevu 50% na mytí vozu
Doba čištění je 75 minut.
Ta nabídka zní tak to, není tam o příplatku nic napsáno, proto jsem se chtěla informovat abych předešla nedorozumění. Což by znamenalo že bych přišla s vouchrem a dle vašich slov bych doplácela 2× tolik, ale o tom není v nabídce žádná zmínka. Je to tudíž zavádějící. Mira znečištění není v nabídce uvedená. Normálně používané auto nebudu nechávat tepovat…

Time Wash Cars

Doporučuji si lépe pročíst nabídku a zjistit ceník konkurence. V nabídce jasně napsáno: Veškeré další informace jsou na domovské stránce a to www.timewashcars.cz. Automobil se čistí minimálně jednou ročně od bakterií pro zdraví člověka a vyhnutí se tvořeni alergenů. Samozřejmě s nějakým znečištěním se počítá ale, když už vůz je ve stavu neobyvatelnosti, cena se rychle zvyšuje. Pokud máte v autě zapíchané chlupy od zvířecího mazlíčka (moc dobře klienti co mají psa, ví o čem je řeč) nebo když člověk jezdí v létě v plavkách a potí se do sedaček až z látky je jeden mastný klouzavý povrch, vylité sladké nápoje, atd. Vše pak trvá déle a také více prostředků. To vše cenu ovlivňuje a není možné určit přesnou cenu jednotlivého vozu po písmenkách.

Anna

Dobrý den, mám silně znečištěné auto SUV (offroad výlet ), zůstává cena stejná nebo budu muset něco doplacet? Děkuji. A.

Time Wash Cars

Dobrý den, jak jsem Vám už říkal po telefonu. Veškeré příplatkové služby jsou uvedeny na našich webových stránkách. Pokud se jedná o hodně znečištěné auto, budete určitě něco doplácet. Kolik však nelze určit, když jsme automobil neviděli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru