Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zima se blíží: přezutí pneumatik celého vozu či přehození disků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Ten, co se nedá opít rohlíkem

Kamil má pravdu. Nabídka slevy je fraška. Pneuservis totiž ve skutečnosti žádnou slevu nenabízí. Normální cena je 500,– podle webu + závaží. Tady je cena 549–599,– se závažím. Když vezmeme 400–500% marže na závaží, které veškeré servisy prodávají za neskutečnou cenu, tak je to celé fraška. Chápu, že chcete reklamu, ale dělat z lidí blbce, kteří skočí na akci, která vlastně žádná není, je moc. Kdybyste radši poskytli opravdovou slevu ve výši marže Slevomatu, tak jsou všichni šťastnější :-)

MKL Autoservis

Dobrý den, kdybychom dělali z lidí blbce asi by naše vouchery nekupovali a nedávali 5* recenze což mě těší. Snažíme se všem vyhovět jak se dá. Pokud nemáte o naší nabídku zájem zbytečně bych to nekomentoval a jel rovnou do pneuservisu kde Vám to údajně za lepší částku přezují.
S pozdravem Michal Filip, vedoucí servisu.

Kamil

Neuspokojivá odpověď… Pro mě určitě ne a koukám, že si původní ceny „cucáte“ z palce… V prvním případě (přehození celých kol) tvrdíte, že za závaží je počítáno 89,– Kč a ve druhém a třetím případě (přezutí pneumatik) teda kolik, když „pneuservis“ u Vás stojí 500,– Kč? U kol 16" počítáte závaží za 250,– Kč a u 17" za 299,– Kč? Opravdu zajímavé počty…

MKL Autoservis

Pokud někdo má celé kola dává se jen pár závaží, pokud se přezouvají pneumatiky všechny závaží se sundávájí a dávají se nové, u větších kol je to vždy více závaží. Pokud chcete přezout zdarma můžete u nás zakoupit 4ks nových pneu a nemusíte řešit tuto akční nabídku.

Kamil

Nicméně i ostatní původní kalkulace jsou mi záhadou (750,– Kč a 799,– Kč). Můžete rozklíčovat i tyto původní ceny? Děkuji.

MKL Autoservis

Dobrý den, tyto ceny u nás zákazníci obvykle platí za kompletní přezutí včetně závaží. Tato akce je včetně závaží!

Kamil

Dobrý den, mohu se prosím zeptat na kalkulaci původní ceny pro přehození disků (339,– Kč). Z čeho tato cena vychází? Je snad složená z Vaší obvyklé ceny za přehození celých kol ve výši 250,– Kč a předpokladu použití 89 g závaží po 1,– Kč? Děkuji za odpověď.

MKL Autoservis

Dobrý den, naše cena je 250,– při obvyklém přehození celých kol zde zákazníci obvykle za závaží zaplatí 89,–
Při této akci je závaží v ceně!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru