Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vycházka po slavných kavárnách s výkladem, degustací a dárkovým balíčkem kávy

4,7 / 5 Prague Coffee Tour Praha  (mapa) 167 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobry den, rada bych se Vas zeptala, jak je asi priblizne dlouha trasa prochazky po kavarnach, jestli jsou mezi nimi zastavky, kde je mozne si sednout, jde mi o to, ze jsem po operaci kolene a moc dlouhe prochazky nezvladam, ale jinak me nabidka velmi zaujala. Predem Vam dekuji za odpoved. Eva

Prague Coffee Tour

Dobrý den přeji, trasa není výjimečně dlouhá, ale bohužel není možnost si kdekoliv po cestě sednout. Akce se skládá cca z 1,5h procházky a následně návštěvy kavárny kde probíhají degustace. Tedy záleží na Vašem uvážení, zda-li 1,5h chůze + stání s operovaným kolenem zvládnete.

Gabča

Dobrý den, budete mít i praktické kurzy, jak správně připravovat např. espresso? Koupila bych kurz pro přítele k Vánocům, Dále je možné si u Vás dárkový poukaz osobně vyzvednout? Děkuji

Prague Coffee Tour

Dobrý den! Ano, takovoutu akci chystáme – je pouze otázkou, jestli se ji podaří dát online v dostatečném předstihu. Pokud se tak stane, měla by se akce objevit během nadcházejícího týdne – pokud ne, kontaktujte nás emailem a něco vymyslíme :-)

Jiří Jína

Dobrý den,
dělají se tyto vycházky v libovolném dni v týdnu?

Prague Coffee Tour

Vycházky se konají o předem vypsaných termínech, které nalezente na našem Facebookovém profilu. Termíny jsou vypisovány na cca 2–3 týdny dopředu.

Ly Vanh

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat. Chci dát voucher jako dárek pro přítele, který je milovník dobré kávy, ale já sama kávu nevyhledávám a nepiju. Myslíte, že by bylo možné jít s vámi pouze doprovod bez nároku na ochutnávání?

Děkuji a přeji hezký večer
Ly Vanh

Prague Coffee Tour

Dobrý den přeji,
voucher se prodává jako celek, tedy nelze oddělit vycházku od degustací. Průvodce i barista jsou školení profesionálové, tedy nelze se na zážitek koukat jako na pouhou degustaci kávy :-)

Anna Nová

Dobrý den,

chtěla bych procházku věnovat jako dárek pod stromeček. Ale nevím, kdy by si jí obdarovaný chtěl zrealizovat. Myslíte, že budete mít ještě volná místa k rezervaci i po Vánocích? Ideální by byly víkendové termíny.

Prague Coffee Tour

Aktuální akce je právě cílená na leden a únor – tedy vouchery které obdržíte zde můžete „směnit“ za námi vystavené dárkové vouchery, které mají platnost na leden a únor a už bude na obdarovaném, aby si vybral termín, který mu bude nejvíce vyhovovat :-)

Ivan Pešl

Vycházka po „slavných kavárnách“ – které to jsou?

Prague Coffee Tour

To se dozvíte během naší vycházky :-) jedná se o příklady existujících i již zaniklých prvorepublikových kaváren…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru