Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Do oblak na rogalu: jeden tandemový let nebo seznamovací kurz s pěti lety

4,9 / 5 Tandemrogalo Ralsko  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jaroslav nykiel

Dobrý den, lze koupit voucher někde u vás přímo na stánku nebo na prodejně?

Tandemrogalo

Dobrý den, bohužel v tuto chvíli je možné voucher zakoupit pouze na portálu Slevomatu nebo v e-shopu na našich webových stránkách.
Letu zdar…
Milan Tichý

Romana

Dobrý den,
ráda bych koupila tentou poukaz manželovi i zeti. Chci se zeptat, zda je možno si vybrat lokalitu , kde by chtěli letět, šlo by o to Máchovo jezero, nebo Kokořínsko.
Děkuji Žárová .

Tandemrogalo

Dobrý den,
létame pouze v jedné lokalitě a to je v okolí letiště Hradčany u Mimoně. Létá se maximálně dva kilometry od letiště. Takže přímo nad jezerem se nelétá, nicméně Máchovo jezero je z výšky 400m krásně vidět.
Pro představu se podívejte na video na portálu Slevomatu nebo na stránkách www.tandemrogalo.cz. popřípadě na Youtube (tandemový let), kde jsou všechny naše lety k dispozici pro naše zákazníky..
Letu zdar:-)
Milan Tichý

Václav

Dobrý den, chci to koupit své ženě jako dárek k Vánocům, dostanu (třeba mailem) nějaký kupón, nebo něco podobného co bych ji mohl zabalit pod stromeček? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, po zakoupení tohoto nevšedního zážitku, Vám příjde na e-mail voucher a najdete ho i ve svém profilu zde v sekci „Mé nákupy“. Pokud byste chtěl mít voucher v nějakém vánočním provedení, stačí postupovat dle tohoto odkazu https://www.slevomat.cz/blog/pomoc-s-nakupem/prispevek/393-voucher-jako-darek. Hezký den Janča ;)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru