Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyzkoušejte si jízdu se psím spřežením na saních nebo čtyřkolové kárce

4,8 / 5 Alasko Kennel Krouna  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Anna Zvědělíková

Dobrý den,

chtěla bych tuto projížďku, jako vnučka, dát své babičce k 70tinám, bohužel ale nemáme auto a tak bychom se musely dopravit samostatně vlakem či autobusy až z Hodonína. Dívala jsem se, je k vám poměrně přijatelné spojení (alespoň tedy do Žďáru) ale s babičkou bych musela jet. Chci se tedy zeptat, mohu dojet s ní jako její doprovod a kam přesně bychom popřípadě měly dorazit? V kontaktu máte Hálkova 77 Žďár n. Sázavou, tak jsem dopravu soudila podle toho.

Děkuji předem za odpověď,
Zvědělíková Anna

zážitky Horácko

Dobrý den, výjezdní místa máme dvě, buď z Roženeckých Pasek nebo ze Žďáru nad Sázavou. Pokud se jezdí přímo ze Žďáru, výjezdní místo je asi 20 minut pěšky od nádraží. Je to již bez adresy, na konci města. Poslední dostupná adresa je ulice U Malého lesa. Bližší info dá vždy musher 2 dny před výjezdem (konkrétní místo může být změněno s ohledem na počasí a stav cest). Pokud je ale dostatek sněhu, vyjíždí se z Roženeckých Pasek, kam byste se dostali do Nového Města na Moravě vlakem a pak autobusem nebo taxíkem.
Ráda bych ještě připomněla, že se jedná o adrenalinový zážitek a prosím o zvážení, zda je takováto jízda opravdu vhodná pro 70 letého člověka. Pro případné další konzultace nás můžete kontaktovat na info@zazitky-horacko.cz.

Marie Chrenková

Dcera mě poveze a chtěla vzít i malou (6)ti letou holku,až se aspoń podívá pokud se nebude mocí svést. Jí by to vyhovovalo v sobotu 27.1.,nebo pak až v únoru. Vnučka chodí do předškolní školky-nesmí mít absenci, dcera v týdnu pracuje. Mužem jenom v sobotu.Děkuji za pochopení. Chrenková Marie.

zážitky Horácko

Dobrý den, rezervace termínu si klienti provádí sami pomocí rezervačního formuláře. Pokud v rezervačním kalendáři již nejsou žádné volné víkendové termíny, znamená to, že jsou zcela vyčerpány. Rádi bychom Vám vyšli vstříc, ale pokud je tam plno, můžeme Vám termín nabídnout pouze v případě, že někdo kvůli nemoci svůj termín zruší. Doporučuji vám udělat si rezervaci na jarní termín, kdy je tam ještě volno a napsat si do poznámky, že prosíte o zařazení jako náhradníka na vámi požadovaný termín. Případně nám to napište i do mailu včetně kontaktních údajů. Kontaktovali bychom vás v případě uvolnění termínu. Děkujeme za pochopení.

Marie Chrenková

Pod stromeček jsem dostala od dcery a jejího manžela Projížd´ku se psím spřežením na Vysočině. Chci jet pouze na saních ne na kárce. Můžeme přijet i ve všední den, jen aby byl sníh.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru