Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyzkoušejte si jízdu se psím spřežením na saních nebo čtyřkolové kárce

4,8 / 5 Alasko Kennel Krouna  (mapa) 169 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jiřina

Je možno prosím ještě jeden poukaz zakoupit?? Chci dárek pro syna a nějak jsem to nestihla koupit??

Děkuji za odpověď.

zážitky Horácko

Dobrý večer, zjistíme volnou kapacitu a je možné, že ještě o pár voucherů možnost nákupu navýšíme. Sledujte akci během zítřka, případně pokud by se nic nedělo, napište nám na info@zazitky-horacko.cz

Kateřina

Dobrý den,
Chtěla bych poukaz koupit pro manžela s tím, že kdyby to bylo možné, jel by s naším tříletým synem. Chci se zeptat… Pokud by počasí či cesty nedovolily :) a manžel jel sám, šlo by za nějaký příplatek případně po návratu z vyjížďky udělat nějaký mini “okruh” (5 minut?), na který by manžel svezl i syna, aby si to taky vyzkoušel?

zážitky Horácko

Dobrý večer, tříleté dítě je na absolvování celé jízdy určitě příliš malé. Je to přece jen adrenalinový zážitek se závodními musherskými psy rasy Alaskan a dospělý účastník někdy potřebuje opravdu obě ruce, aby se pevně držel. Proto pokud je někdy možné absolvovat jízdu s dítětem na klíně, mělo by být alespoň šestileté, aby se už dokázalo samo dobře držet.
Malý okruh někde na louce v rámci vaší jízdy by i s takto malým dítětem absolvovat šel, ale nemůžeme to garantovat. Bude to záležet na aktuálním počasí a stavu tratí a konečné rozhodnutí je potřeba nechat na místě na musherovi kvůli vaší bezpečnosti. Děkujeme za pochopení.

Kristýna Novosadová

Dobrý den, na jaké adrese je prosím místo srazu pro začátek jízdy? Je nějaký váhový limit na osobu? Děkuji.

zážitky Horácko

Dobrý den, výjezdní místo není jen jedno, ale mění se podle aktuálního počasí. Nejčastěji se odjíždí ze Žďáru nad Sázavou nebo z Roženeckých Pasek (asi 20 km od Žďáru nad Sázavou). Konkrétní místo výjezdu si upřesňujete přímo s musherem cca 2 dny před plánovanou jízdou.
Váhový limit je 110 kg.

Dana

Dobrý den,
zajímalo by mne, s jakými plemeny psů se u Vás setkáme. Dále, kolik psů bude ve spřežení? Děkuji a přeji pěkný den.

zážitky Horácko

Dobrý den, ve smečce máme 30 psů rasy alaskan. Jedná se o rychlé plemeno, konkrétně psi z naší smečky mají velké úspěchy v českých i zahraničních závodech. Do spřežení zapřaháme různý počet psů podle počasí a podle toho, jestli se jede na saních či na káře. Do káry se obecně zapřahá více psů, cca 14 až 20 a do saní méně, cca 6 až 10.

Radek

Dobrý den,
je možné změnit zarezervovaný termín na jiný?
Děkuji za odpověď.

zážitky Horácko

Dobrý den, samozřejmě změna je možná. První termín si zaregistrujete on-line na webových stránkách, pokud chcete termín změnit, musíte již telefonicky (při rezervaci termínu dostanete v potvrzovacím mailu kontakt přímo na mushera ). Změnu prosíme hlásit co nejdříve, nejpozději pak do 24 hodin před plánovanou jízdou.

Adéla

Dobrý večer, je možné řídit samostatně sáně? Nebo se jen svezete jako doprovod, děkuji Vám.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Adélo, psí spřežení je řízeno zkušeným musherem, který ví, co a jak, Vy si tedy budete moci užít nevšední zážitek. :-) hezký den

Alena

Dobrý den,můžu se zeptat,kdy se dozvím,jestli je možné vzít i dítě do 10 let s jednim dospelým? Manžel by bez syna určitě nejel… :-) Děkuji za odpoved.

zážitky Horácko

Dobrý den, tuto informaci vám bohužel budeme schopni poskytnout stoprocentně až v den jízdy. Záleží to totiž na počasí a stavu cest a to my nedokážeme ovlivnit. Jedná se přece jen o adrenalinový zážitek a v některých situacích je opravdu nutné, aby se člověk pevně držel sám. Kvůli bezpečnosti klientů tedy někdy opravdu není možné malé dítě vézt s sebou se spřežením. Děkujeme za pochopení.

Markéta Jiříčková

Dobrý den,

chtěla bych koupit poukazy dva pro oba rodiče. Je však možné, aby si mohli zarezervovat projížďku oba dva v jeden den?

děkuji za odpověď.

zážitky Horácko

Dobrý den, ano, je to možné. Při rezervaci termínu vyberte den, kde jsou k dispozici dva časy a oba vyblokujte. Pokud byste nenašla žádný takový termín, telefonicky bychom se domluvili a určitě bychom Vám našli termín, kde by projížďka pro oba možná byla. Na den vypisujeme 3 až 4 termíny podle počasí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru