Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kadeřnické balíčky z Ateliérů Trynity – střih s možností ozdravné kůry

4,1 / 5 Ateliéry Trynity Liberec  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Šárka

Dobrý den, také bych se ráda zeptala, zda by šlo dokoupit barvení + odbarvení 1 pruhu do šedivé? Pokud ano, jaká by byla cena? Děkuji a přeji pěkný den.

Ateliéry Trynity

Dobrý den.

Ano dokoupení je možné. Ovšem zda bude možné odbarvení do šedivé nemohu takto říct, pokud o Vašich vlasech nic nevíme. Cena se odvíjí od spotřeby materiálu – nefungujeme na „pruhy nebo alobaly“. Opět musím zdůraznit, že pokud o Vašich vlasech nic nevíme, nejsme schopni určit cenu. Na našem webu je k nahlédnutí ceník. Pokud si přejete cenu upřesnit, zavolejte do salonu a upřesněte informace o Vašich vlasech – délka, odstín, hustota, kvalita – to vše ovlivňuje spotřebu materiálu. Např. pokud jsou vlasy suché a husté vsáknou více barvy a spotřeba materiálu se pro dosažení požadovaného výsledku zvedne.

Lea Burdová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda by k balíčku střihu s kůrou šlo případně dokoupit barvení, respektive baleayage? Předem děkuji za odpověď, Burdová Lea

Ateliéry Trynity

Dobrý den.

Ano, je možné dokoupit obojí. Při rezervaci to kadeřnici nahlásíte, aby počítala s tím, že procedura bude trvat delší dobu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru