Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Polské lázeňské město Krynica: neomezeně wellness a prezidentská polopenze

4,5 / 5 Hotel Prezydent**** Medical SPA & Wellness Polsko (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika Pavlisová

Dobrý den, chtěli bychom si koupit tento pobyt na základě doporučení známých, kteří už ho mají zarezervovaný na 10. 5. 2018. Chci se zeptat, jestli je možné se tento termín ještě zarezervovat, abychom mohli jet společně. Děkuji,

petan

Dobry den,chci se zeptat,zda je mozne na zaklade objednavky vystavit fakturu k zaplaceni pobytu nyni,tzn.poslal bych vam objednavku s terminem pobytu,,vy mi poslete fakturu k zaplaceni a ja zpetne po zaplaceni castky zaslu zpet potvrzeni o zaplaceni.Jedna se o prispevek zamestnavatele,kte­ry lze zaplatit pouze bezhotovostne na zaklade predlozene faktury.Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden. Hezký den, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru