Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dva přístupy k 50 online videokurzům vaření – zdokonalte své kuchařské umění

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Lysakova

Dobrý den, v podmínkách píšete, že voucher je potřeba uplatnit v době platnosti. Platnost je uvedena do 31.3.2018. Pokud daruji kurz jako dárek Vánocům, znamená to, že ho obdarovaný nestihne využít celý, protože na to nebude mít 15 týdnů? Nebo je tím mysleno, že ho musí zahájit do 31.3.2018?
Děkuji za odpověď.

Jídlo je vášeň

Dobrý den, voucher je třeba uplatnit nejpozději do konce jeho platnosti, protože jinak propadne. Ode dne vstupu do Akademie vaření, začínají běžet kurzy v 15-týdenním cyklu, je to tedy pro každého individuální a nikdo o nic nepřijde. Prostě vstoupíte a vše běží od začátku až do konce. Vstup do Akademie Vám samozřejmě zůstává, takže se můžete kdykoliv vracet a kurzy si pouštět znova a znova.
Děkuji za dotaz a přeji hezký večer
 Tomáš

Pavla Hlaváčková

Dobrý den, také bych chtěla koupit kurs jako dárek pro dceru, ale nepochopila jsem, jak kurs probíhá časově. Píše se tam o patnácti týdnech, tzn. že kurs probíhá patnáct po sobě jdoucích týdnů? Dcera v současné době studuje v zahraničí a nevím, zda by měla čas na pravidelné lekce.

Jídlo je vášeň

Dobrý den,

přesně tak kurz probíhá 15 týdnů od vstupu do Akademie. Každý týden dostanete nové 3 kurzy, je to z důvodu, abyste z kurzů vytěžili co nejvíce informací a mohli je vstřebat a nebyli přehlceni. Je tedy jedno kdy do Akademie vstoupíte, vše začíná datem vstupu do Akademie. Je to tedy pro každého individuální.
Děkuji Vám ze dotaz a mejte se krásně.
 Tomáš

Ilona Kršáková

Dobrý den, chci koupit Akademii vaření jako dárek pro dceru. Jsou přístupové údaje do programu vázané na IP adresu počítače nebo je možné se připojit kdekoliv?
Jestli tomu dobře rozumím, po zaplacení obdržím přístupové údaje, které mohu potom předat dceři?

Jídlo je vášeň

Dobrý den,
ano je to přesně jak píšete, do programu se přihlašujete přes přístupové údaje, přes webový prohlížeč, můžete se tak připojit kdekoliv a z jakéhokoliv zařízení. Přístup Vám zůstává navždy, takže je možné se ke kurzům kdykoliv vracet.
Děkuji za dotaz a mejte hezký den
 Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru