Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Překrásné třpytivé prsteny z chirurgické oceli: antialergenní a nekorodují

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marie

Dobrý den,jak postupovat, když bych chtěla ještě něco přiobjednat z e-shopu, aby to bylo na jedno poštovné? Děkuji

Šperky4U s.r.o.

Dobrý den, prosíme tedy o vytvoření samostatné objednávky na našem e-ahopu www.sperky4u.eu a do poznámky k této objednávce nám napište, že si přejete objednávku připojit k Vaší slevomatové objednávce. Důležité je, aby byla objednávka vytvořena co možná nejdříve po objednávce ze slevomatu abychom slevomatovou objednávku nevyexpedovali samostatně… Způsob přepravy zvolete slejný u obou objednávek a způsob úhrady převodem na náš účet. Následně Vám opravíme přepravné na nulovou hodnotu a odešleme podklady k platbě. Po uhrazení pak odešleme obě objednávky společně. Krásný den! Jitka

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud budete objednávat ze stránek eshopu, tak buď do poznámky k objednávce nebo na email napište žádost o zaslání na jedno poštovné – info@sperky4u.eu. Hezký den, Tereza.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud budete objednávat ze stránek eshopu, tak buď do poznámky k objednávce nebo na email napište žádost o zaslání na jedno poštovné – info@sperky4u.eu. Hezký den, Tereza.

Monika

Dobrý den,
objednala jsem si prstýnek, pro jistotu jsem si ještě měřila prst. Vybrala jsem velikost podle tabulky co je tu uvedená a prsten je tak o dvě velikosti větší. Jaký je postup?

Šperky4U s.r.o.

Dobrý den, pokud Vám prsten nesedí, zašlete ho zpět na adresu: Šperky4U s.r.o., Pospíšilova 281, 500 03 Hradec Králové. Následně Vás zkontaktujeme zda si budete přát výměnu za menší či odstoupit od smlouvy. Krásný den!

Marie

Dobrý den,lze na jedno poštovné ještě doobjednat z Vašeho obchodu další zboží?A lze na prstýnek nechat něco vyrýt a za kolik? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, ano možnost dát více objednávek pod jedno poštovné lze a není s tím jediný problém. Možnost vyrývání různých textu, čísel a mnoho dalšího, si nejsem jist, v případě zájmu bych zkusil informovat přímo obchod. Ovšem už by to nebylo zahrnuto v ceně voucheru. S pozdravem, David. :-)

Daniel

Dobrý den, hledám prstýnek pro svoji přítelkyni s jednoduchým designem a vzhledem, ale především prsten bez stříbra, jelikož je na něj alergická. Mohou prsteny z chirurgické oceli obsahovat nějaké množství stříbra, nebo jsou stoprocentně ocelové? Děkuji za odpověď, presteny tu jsou opravdu překrásné.

Šperky4U s.r.o.

Dobrý večer, děkujeme za Váš dotaz. Můžeme Vás ubezpečit, že chirurgická ocel 316L neobsahuje stříbro. Chirugická ocel obsahuje stopové množství těchto kovů: C, Cr, Ni, Mn, Mo, Ti, Si.

Blanka

Dobrý večer, zajimalo by me jestli mate prstznek s opalem nekdy i v mensich velikostech…koupila jsem si ho a chtela jsem jej pro kamaradku, ktere se moc libil, ale ma moc male prsty :(((
Dekuji za odpoved…
Blanka S.

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko, jsem ráda, že se prstýnek líbí, ale v menší velikosti bohužel není. Nejmenší velikost je tedy 49. Hezký den Janča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru