Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Chraňte své cennosti: batoh proti zlodějům s důmyslně schovanými kapsami

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Milena Neradová

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Ptala jsem se protože u batohu, který jsem si vyzvedla 12.10.17, zipy takto funkční nejsou (nebyla jsem si jistá, jestli to není schválně). Hezký den Milena

Módní šperky

Dobrý den, vidím od Vás e-mail, tak to dořešíme. Děkuji

Milena Neradová

Dobrý den,
jak je to se zipem, jde zapínat pouze na hoře (nemožnost jezdit jezdcem libovolně) nebo jsou jezdce zipu volné dokola, v obou směrech)?

Módní šperky

Dobrý den, na baťohu jsou dva jezdci, tedy zapnutí je libovolné. Tedy jestli jsem správně pochopil Vaši otázku

Katka

Dobrý den, je tento batoh vhodný i jako školní batoh? Koupila bych ho dceři, která chodí do 4.třídy. Učiva nosí ale poměrně hodně. Děkuji za odpověď.

Módní šperky

Dobrý den, upřímně když vidím školáky a jejich „nabité“ školní tašky, pod kterými se ohýbají až k zemi, tak se obávám, že baťoh nemá tak velkou kapacitu.

Radan
Módní šperky

Dobrý den, odkaz který posíláte je na baťoh, který slouží jako ochrana proti útokům s nožem. Baťoh je sice podobný, ale nejedná se o tentýž výrobek. Jenom si uvědomte jednu věc. Tyto projekty slouží na to, aby se získaly peníze na zahájení produkce a jsou zde prezentovány výrobky či služby určitou dobu. My baťoh prodáváme už nějakou dobu a zároveň vyžadovalo nějaký čas příprava výroby + samotná výroba. Tedy spíše Vámi zaslaný baťoh z odkazu se něčím z dřívějška již inspiroval…

Radan

Dobrý den,
to je falešná kopie toho batohu z Kickstartu?

Módní šperky

Dobrý den,

na webu kickstartu je asi 17 různých výrobců tohoto typu batohu, v podobných designech. Nevíme tedy přešně, zda si myslíte, že všechny batohy na tomto webu jsou kopiemi. Vzhledem k funkčnosti batohu musí být designově podobné. Stejně tak i batoh prodávaný námi je designově podobný. Rozměrově, materiálově a některými funkcemi se liší. Výrobců je bohužel více a nelze označit batohy kopiemi.

Andrea

Dobrý den, vejde do batohu sešit formátu A4 ?

Módní šperky

Dobrý den, ano formát A4 se vleze do batohu

Tibor Kovács

Dobrý den, batoh vypadá moc pěkně, jen bych se rád zeptal, jaký USB výstup to má na tý straně? USB C, micro USB nebo iphoňáckej výstup? Nebo jak je to řešeno? Děkuji za odpověď :-)

Módní šperky

Dobrý den, připojovat power banku i telefon do zdířky na boku batohu můžete pomocí usb-A, od batohu k telefonu můžete použít svůj kabel podle typu mobilního telefonu. Přibalený kabel je USB-A a nadruhé straně micro USB

Katka Koláčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je hloubka opravdu jen 11cm?
Příjde mi to trochu málo na výšku 41 cm.
Děkuji Koláčková

Módní šperky

Dobrý den, snad během zítřka naskladníme další kusy, tak to přeměříme, baťoh je poměrně dost vystužený, je možné že je to na úkor obsahu. Přeměříme jak budeme moci a napíšeme zde později.

Anna

Dobrý den, chybí mi tam nosnost

Mceler

Dobrý den, zajímá mě jestli se do něj vejde 15.6” ntb. Konkrétně HP8570p – na stránkách mluvíte o této velikosti pro tablety. Díky

Módní šperky

Dobrý den,

bohužel nemám vypsané notebooky, které se vlezou do kapsy

Jindra

Heh, zrovna pred par dny jsem si ho objednal na ebayi za 430 :) Takze to neni nejhorsi cena na ceske pomery.. Palec hore :)

Módní šperky

Dobrý den Jindro, určitě máte na baťoh také 24 měsíců záruku, můžete jej vrátit pokud se Vám nelbíí do 14 dnů, z ceny je odvedeno DPH ( to je 109 Kč).

Šárka Dressler

Dobrý den, jedná se o batoh značky XD Design Bobby nebo je to jen napodobenina? Děkuji za info

Módní šperky

Dobrý den, nejedná se o značku XD Design Bobby

Markéta Kučerová

Dobry den, jakou má prosím batoh nosnost? Děkuji

Marek Andel

Je psáno, že se tam vejde tablet 15, na obrázcích je nejspíš ultrabook, vejde se do té stejné kapsy i klasický notebook, případně do jaké tloušťky zařízení?

Irena Svobodová

Dobrý den, kolik litrů má batoh? Děkuji Svobodová

Módní šperky

Dobrý den, omlouvám se Vám, nemáme tento údaj od výrobce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru