Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Poznejte své kořeny: Genetický test původu DNA z otcovské i mateřské linie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Soňa

Dobry den,kdyz by meho pritele otec souhlasil s timto testem (pritel nevi jestli je to pravy otec), dalo by se diky tomuto testu zjistit, jestli je skutecny otec nebo ne? Kdyz se v testu urcuje jake maji spolecne predky a jestli pravy neni,tak by jste spolecne nemohli najit, jestli to pisu spravne. Dekuji za odpoved.

Genarium

Dobrý den,
Pro určování otcovství lze využít tento test: https://p-test.cz/.
Více případně na vojtech.vejvoda@generi-biotech.com
S pozdravem

Vejvoda

Daniela

Dobrý den, chápu správně, že tento voucher opravňuje k testu mateřské i otcovské linie? Tedy obou na tento jeden voucher?
A druhý můj dotaz se vztahuje k mužskému vzorku. V případě, že nemám otce ani bratra, je možné odvodit výsledek od bratrance (tedy syna bratra mého otce)?
Děkuji.

Genarium

Dobrý den,
ano je možno zakoupit variantu pro testování obou linií (mateřská + otcovská). Pokud je dostupný Váš bratranec, vzorek lze využít pro testování otcovské linie.
Hezký den
Vejvoda

Tereza Flíglová

Dobrý den pane Vejvoda, objednala jsem sadu pro ženy na test otcovské i mateřské linie, voucher přišel, ale až u objednávání sady jsem byla upozorněna, že i pro tento test je treba gen. informací mužského příbuzného. Píšete otce nebo bratra. Moje maminka, které je sada určená však nemá bratra a několik let ani otce. Nemá ani syna. Jediný mužský v rodině je můj syn, tedy vnuk. Nevím zda gen který používáte se dědí a nebo není možné použít DNA vnuka. Děkuji.

Genarium

Dobrý den,
informace o potřebě vzorku mužského příbuzného je uvedena v detailu u jednotlivých testů v rámci nabízené akce na Slevomatu. Bohužel vnuk není vhodným příbuzným, protože dědí otcovskou linii svého otce, tedy dědečka s otcovi strany. Další možnost by byla, pokud by Vaše matka měla strýce z otcovi strany a ten měl syny, tam by byla otcovská linie společná i pro Vaši matku. Kopecká

Tereza

Dobrý den, dnes jsem objednala voucher. Platba byla hned dnes provedena převodem, počítám tedy, že do konce tydne by mohl dorazit voucher. Když hmed provedu objednávku, dorazí odběrová sada do Vánoc? Chtěla bych jej darovat k Vánocům jako dárek.

Genarium

Dobrý den,
odběrová souprava určitě do Vánoc dorazí.
Zdraví

Vojtěch Vejvoda

Aneta

Dobrý den, co vše se dá dozvědět v tomto testu? Přítel nikdy nepoznal otce a chtěl by vědět více o něm.

Genarium

Posílám odkaz, kde jsou výstupy testu http://genarium.cz/vysledek-vysetreni/
Na základě testu, ale nezjistíte informace přímo o otci (napříkald barva očí, vlasů apod.). Spíše zjistíte, jakého společného předka jste měli a odkud k nám příšel.

Vojtěch Vejvoda

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru