Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jedinečná kyselina hyaluronová v nejvyšší koncentraci 3 %

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Iv

Dobry den, rada bych se zeptala, kde ve slozeni produktu jsou ty nizke molekuly? Ve slozeni vidim pouze sodium hyaluronate, coz jsou velke molekuly, ktere ani neproniknou do dermy, takze je zbytecne neco takoveho na plet mazat?
 Dekuji

Naturevital

Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek. Z naší strany výrobce je vše v pořádku. Náš přípravek je výjimečný právě vysokým obsahem vysoce aktivní hydrolyzované nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, (certif. ecocert, cosmos) která dokáže dosáhnout do nejspodnějších vrstev pokožky. Jedná se o kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností která je dále štěpena kombinací různých fyzikálních metod na požadovanou molekulovou hmotnost, což je u našich přípravků cca 10 kDa.. INCI Sodium hyaluronate je správně a může zahrnovat různé velikosti molekul. BIO-PHASE2® koncentráty obsahují této kyseliny hyaluronové s nízkou molekulovou hmotností extra vysokou koncentraci, více jak 2%, a to i v pleťových krémech této značky. Ve složení, v recepturách jsou použity a kombinovány dvě velikosti molekul- kyselina hyaluronová s vysokou molekulovou hmotností působí na povrchu pokožky, zároveň kyselina hyaluronová nízkomolekulární působí do hloubky, až do dermis. Náš produkt je tak svým jedinečným složením a ověřenými účinky vhodný pro pokročilou omlazující péči. Přejeme Vám hezký den.

Petra Adamcová

Dobrý den, koupila jsem si před chvílí Jedinečnou kyselinu hyaluronovou v nejvyšší koncentraci 3 %. Měl by k ní být vzorek micerální vody a krému zdarma- nenašla jsem bohužel možnost výběru vzorku.
Ráda bych:
1× 5ml pleťový krém z řady BIO-PHASE2® (energizující krém Energisome Q10, nebo noční krém Kaviár.

Je to možné? Předem děkuji.
S pozdravem
Petra Adamcová

Naturevital

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a za Váš příspěvek. :-). Dodání Vámi požadovaných přípravků samozřejmě zajistíme. Hezký večer

Jarka

Dobrý den,
moje dcera má na tvářích jizvy po akné. Pomohla by jí na tyto jizvy
kyselina hylauronová. Dceři je 17 let.

Naturevital

Dobrý den, paní Jarko, děkujeme za Váš dotaz. BIO-PHASE2®sérum obsahuje vysoký podíl nízkomolekulární kyseliny hyaluronové (více jak 2%, v organic kvalitě) a nepůsobí tak pouze na povrchu, ale proniká efektivně do hlubších vrstev pokožky. Vzhledem k tomu, že také kromě jejích další účinků vyrovnává problémové projevy pleti a napomáhá rychlejšímu hojení jizev, mohli bychom v tomto případě doporučit. Jelikož ale nemůžeme více posoudit rozsah problému a poškození pleti, doporučujeme též zkonzultovat možnosti zákroku s dermatologem, kdy ale může kyselina hyaluronová léčbu vhodně doplňovat. Hezký večer.

Hana Fabiánová

Dobrý den, koupila jsem si tuto KH, mám i dermo váleček a po 3 týdnech nevidím vůbec žádný efekt. jsem zklamaná.

Naturevital

Dobrý den paní Fabiánová, reagujeme na Vaši připomínku v diskuzi.
Sérum které jste zakoupila je vysoce kvalitní produkt s vysokým obsahem 100% čistých kyselin hyaluronových, v organic kvalitě. Recenze našich zákaznic dokazují účinnost přípravků řady BIO-PHASE2 viditelnou ihned, i to, že rychlost působení přípravku může být individuální. Vzhledem k vysokému obsahu exkluzivní nízkomolekulární kyseliny hyaluronové je ale předností přípravku právě to, že dochází ke zlepšení a omlazení pleti postupně, pravidelnou péčí, zato však s dlouhodobějšími výsledky a trvalejším efektem. Záleží také na stavu pleti, což ve Vašem příspěvku nepopisujete, také na dalších faktorech. V případě že byste potřebovala poradit nebo byste uvítala konzultaci, či vybrat ten správný přípravek pro Vás, můžete nás prosím kontaktovat na naší zákaznické lince. Přejeme Vám hezký den.

Hana

Dobrý den, mám tmavé kruhy pod očima a vím, že při korekci této vady se používá právě kyselina HA. Pomohla by tedy i při zevním užití, nebo to platí jen pro injekce?
Předem děkuji, H.

Naturevital

Dobrý den paní Hano, děkujeme Vám za Váš dotaz a tímto odpovídáme. Tento problém je možné samozřejmě řešit výplní, ale zároveň i péčí o oční okolí vybranými kosmetickými přípravky. Je na Vašem zvážení jestli zvolit aplikaci výplně či vyzkoušíte řešit pomocí kyseliny hyaluronové použité zevně. Tento náš přípravek obsahuje vysoký podíl zejména nízkomolekulární a vysokomolekulární kyseliny hyaluronové ve vysoké 3%ní koncentraci, pomáhá vyplnit vrásky, sjednotit tón pleti, redukovat pigmentové skvrny a zpevnit pleť. Zajišťuje optimální hydrataci kůže a tím obnovuje její elasticitu a významně se tak podílí na stavu pleti v okolí očí. Vhodnou kombinací je použití BIO-PHASE2® pleťových krémů opět s vysokým podílem kyseliny hyaluronové. Oční krém HYALURON & ARGIRELINE® & Omega9 CERAMIDE® který aktivně pečuje o citlivé oční okolí a pomáhá s redukcí otoků a kruhů pod očima (více informací zde: http://www.naturevital.cz/bio-phase2-kosmetika/anti-age-pletove-kremy/jemny-ocni-krem-proti-vraskam-a-pro-peci-o-citlive-ocni-okoli-20g-Z) nebo Energizující pleťový krém HYALURON & ENERGISOME Q10 (více informací zde: http://www.naturevital.cz/bio-phase2-kosmetika/anti-age-pletove-kremy). Přejeme Vám hezký den.

eva

Dobry den. Jak hluboko pronika kyselina hyaluronova ? Muj ortoped mi totiz navrhuje pichat injekce kyseliny hyaluronove do kolene kvuli zlepseni funkce chrupavky – melo by nejaky efekt mazat si koleno timhke ? DIky moc.

Naturevital

Dobrý den paní Evo, děkujeme Vám za Váš dotaz a tímto odpovídáme. Přípravek Jedinečná kyselina hyaluronová v nejvyšší koncentraci 3 % je kosmetický přípravek a je prioritně určen pro péči o pleť. Proniká do hlubších vrstev pokožky a zároveň působí i na povrchu pleti. Poskytne rychlý vyhlazovací efekt a pravidelným používáním pleť obnovuje a zlepšuje její funkce. S více dotazy na používání přípravku nás můžete kontaktovat na zákaznické lince, v pracovních dnech, na čísle 777780922, nebo na e-mailu: info@naturevital.cz . Přejeme Vám hezký den

Jana Šavelova

Dobrý den. Mohu zaplatit zboží až při převzetí v zasilkovne?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

platba při převzetí bohužel není možná. Platbu je třeba provést při vytvoření objednávky.

Přeji hezký den, Monika, Slevomat :)

Miroslav Hruza

Dobry den,
mam dotaz, zasilate take do zahranici?
Dekuji za odpoved.

 hruza.miroslav5@gmail.com

Naturevital

Dobrý den pane Hrůzo, děkujeme za Váš dotaz na který Vám tímto odpovídáme. Tato akční nabídka platí pouze pro Českou republiku. V případě zájmu o doručení našich produktů do jiných zemí nás prosím kontaktujte na zákaznické lince +420 7777 80 922 (po-pá, 8:00 – 16:00 hod.), nebo na náš e-mail info@naturevital.cz prosím zašlete upřesnění (do jaké země byste požadoval zaslání a o jaké přípravky by se jednalo). Následně Vám poskytneme další informace ohledně možného řešení. Přejeme Vám hezký den.

Vera

Je tato kosmetika vhodná i pro starší ženy na hlubší vrásky?děkuji za odpověď

Naturevital

Dobrý den paní Věro, děkujeme Vám za Váš dotaz. Vzhledem k tomu, že přípravek obsahuje vysoký podíl exkluzivní nízkomolekulární kyseliny hyaluronové (s nejmenší molekulovou hmotností), proniká efektivněji do hlubších vrstev pokožky a mnohem účinněji působí. Poskytuje tak trvalejší výsledky a vyšší efekt v protivráskové péči, a to nejen proti jemným vráskám, ale právě i proti vráskám hlubším. Přejeme vám hezký den.

Radmila Vesela

Dobry den,dnes jsem objednala poprve Vas produkt kys.hyal.a mam dotaz,zda obdrzim nejaky darek,nebo jenom 1baleni tohoto pripravku.Dekuji s pozdravem Vesela Radmila.

Naturevital

Dobrý den paní Veselá, děkujeme Vám za Váš nákup a odpovídáme na Váš dotaz. :-) Ke každému zakoupenému voucheru (neboli ke každému zakoupenému balení produktu) obdržíte tři dárky: 1× 5ml pleťový krém z řady BIO-PHASE2® (energizující krém Energisome Q10, nebo noční krém Kaviár, nebo Denní krém s jojobovým olejem a UV, nebo Ochranný krém s protěží alpskou), dále 1× 10ml micelární vody BIO-PHASE2® pro účinné a šetrné čištění všech typů pleti, s anti-age efektem a zároveň slevový kód pro nákup kosmetiky se slevou 10 % na www.naturevital.cz (vybrané zboží z www.naturevital.cz lze výhodně sloučit do jedné zásilky s objednaným zbožím na Slevomatu.cz, a to bez platby dalšího poštovného a s již uplatněnou slevou). Případně Vám rádi poradíme na naší zákaznické lince. Přejeme Vám hezký den.

Renča

Dobrý den,
kdy končí akce?

Naturevital

Dobrý den paní Renato, děkujeme za Váš dotaz na který Vám tímto odpovídáme. Přesný termín ukončení akce není znám, akce by měla nadále probíhat. Pokud například požadujete pozdější dodání, lze po zakoupení produktu v akci kontaktovat naše zákaznické oddělení a domluvit dodání na dobu, která Vám bude vyhovovat. Vaše další dotazy můžeme zodpovědět na naší zákaznické lince: +420 7777 80 922 v době od 8 do 16 hod, nebo e-mailem: info@naturevital.cz. Přejeme Vám hezký den.

Hanka

Dobrý den, roky používám pouze nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, zajímalo by mě, zda je srovnatelná s Vaší kombinovanou a v čem má ta Vaše větší nebo menší přednost

Naturevital

Dobrý den paní Hanko, děkujeme za Váš dotaz na který reagujeme.
Zde záleží na více okolnostech. A to jednak na použité koncentraci kyseliny hylauronové v samotném produktu který používáte, dále na velikosti molekul (a to i u nízkomole­kulární HA), a v neposlední řadě na čistotě, kvalitě, původu a způsobu zpracování u této látky. Naše sérum obsahuje dvě formy kyseliny hyaluronové ve vysoké 3%ní koncentraci. Na pleť, na povrchové vrásky a jemné linky rychle a velmi účinně působí vysokomolekulární kyselina hyaluronová a zároveň nízkomolekulární kyselina hyaluronová (s nejmenší možnou molekulovou hmotností) proniká do hloubky, do hlubších vrstev epidermu a výrazně vyhlazuje vrásky a pomáhá tak v postupné obnově a regeneraci pleti. Tato kombinace s vysokou koncentrací zajišťuje výrazný liftingový účinek. Náš přípravek je složen z čistých kyselin hyaluronových získávaných speciální biotechnologií, s certifikáty Cosmos a Ecocert. Neobsahuje glycerin, parabeny, syntetickou parfemaci a je vhodný i pro citlivou pleť. Můžete náš produkt ozkoušet a sama posoudit jak Vám bude vyhovovat. Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru