Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Vysoce kvalitní obuv FLAMEshoes vyrobená na Slovensku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Olysek Oklíkový

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, černé s růžovým kožíškem velikosti 41 již nebudou v nabídce ?

Slevomat.cz

Dobrý den, odpověď na tuto otázku je ještě ve hvězdách. Ale určitě bych Vám doporučila nastavit odběr novinek od poskytovatele a občas na tuto akci kouknout. Hezký den Jana

TexBase s.r.o.

Dobrý den, v pondělí očekáváme závoz z centrálního skladu, takže v nabídce budou nejpozději v úterý :) Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

plskova.ruzena@seznam.cz

Jak se dozvím kde je v Praze Zásilkovna?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, na seznam výdejních míst Zásilkovny v Praze se můžete podívat zde: https://www.zasilkovna.cz/pobocky. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Zdenka Franková

Dobrý den, pokud není kožíšek odnímatelnný, jak se tedy bota čistí?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, na čištění bot stačí vodou navlhčená houbička. Pokud nutně potřebujete vyčistit kožíšek, je možné boty vyprat celé při teplotě vody do 30 stupňů. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Baruše

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenost jestli botky dělají šmouhy na plovoucí podlaze popřípadě na kachličkách? Děkuji :)

TexBase s.r.o.

Dobrý den, určitě bych se toho nebál :) od nás v nich chodíme opravdu často snad na každém možném povrchu a nikdy nám šmouhu neudělaly. Není to ten typ gumy, který se odírá a nechává stopy. Materiál EVA se chová jinak :) děkuji za dotaz a přeji krásný den. Petr, TexBase.cz

Lucie Kirchner

Je kozisek odjimatelny? Lze nosit i bez nej. Děkuji. L. K.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, kožíšek je v botách napevno, aby lépe držel na svém místě. Hezký zbytek večera! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Veronika Symonová

Dobrý den,
pokud bych si koupila tento voucher a k němu ještě voucher na pohodlné páskové biopantofle TexBase, bylo by možné poslat oboje v jednom balíku a platit pouze jedno poštovné?
Děkuji.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, určitě je možné poslat zboží v jednom balíku na jedno poštovné, akorát při nákupu na Slevomatu musíte dát obě položky do jednoho nákupního košíku. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru