Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Učte se s chutí: Kurz přípravy sushi a lahodné výrobky domů

4,7 / 5 Sushi ráj (5 poboček) Praha - Smíchov  (mapa) 134 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika Pětrošová

Dobrý den, potřebovala bych dokoupit jeden voucher do Prahy k jednomu již zakoupenému. Bude to ještě možné? Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Veroniko. Je mi líto, ale tato nabídka už bohužel skončila, takže nákup přes Slevomat prozatím možný nebude. :( Janča

Daniela Hadrabová

Dobrý den, měla bych zájem o kurz v Brně pro jednu osobu. Chci se zeptat, jestli budete kurzy ještě doplňovat, jelikož jsou již vyprodané.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo, nabídka je momentálně vyprodaná a zda se objeví nová zatím nevíme. Doporučuji nastavit si odběr u partnera, tak vám případná nová nabídka neunikne :-) hezký den

Věra Uhrová

Dobrý den, mám 100% zájem o jeden dárkový voucher do Prahy, ale píšete již vyprodáno. Nešlo by ještě jedno místečko? Potřebuji nutně k vánocům.
 Děkuji

Sushi ráj

Dobrý den paní Uhrová, Praha už je bohužel vyprodána do posledního místa. Pokud nám pošlete na sebe kontakt na mail info@sushiraj.cz a nějaké místo by se uvolnilo, dáme vám vědět.

Adam

Dobrý den,

Kolegyně z práce má velký zájem o kurz, ale bohužel nemluví česky. Vím, že kurz vyloženě v angličtině neplánujete, ale hovoří „instruktoři“ anglicky?

Děkuji za odpověď

Sushi ráj

Dobrý den, vzhledem k obsáhlosti kurzu – převážně v teoretické části není prostor pro dvojjazyčné lektorování. V jednom případě jsme se v minulosti dohodli, že si účastník (nemluvící česky( vzal s sebou překladatele. Na této skutečnosti se ale musíme předem dohodnout, abychom počítali s místem pro překladatele.

Lucia Králová

Dobrý den, poprosím o informaci, zda místo konání kurzu při zakoupení voucheru je závazné pro návštěvu kurzu. Budu kupovat jako dárek a daná osoba se bude rozhodovat mezi Praha/Ostrava dle vhodnosti termínu.

Sushi ráj

Dobrý den, zakoupení voucheru je závazné, je to z důvodu, že se snažíme mít přehled o počtech voucherů. Tento případ, co uvádíte jsme v loňském roce již řešili, individuálně jsme se domluvili po telefonu či mailu.

Lucie Pečinková

Dobrý den,

je seznam vypsaných kurzů konečný? Pro Blansko je pouze jeden termín, který mi bohužel nevyhovuje.

Děkuji.

Sushi ráj

Dobrý den, ano, Blansko, bývá jen tak 2× do roka. Pošlete nám na sebe kontakt a jak se bude chystat další, ozvu se vám. Jinak můžete do Brna do Kanasu, je to Královo Pole, část nejblíže k Blansku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru