Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Komplexní potápěčský kurz pro začátečníky se školou Enjoy diving

4,3 / 5 Enjoy diving Vrchotovy Janovice  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dohnalová

Dobrý den,
uvažuji zakoupení voucheru a účastnit se Vašeho kurzu. Zajímalo by mě jak dlouho kurz probíhá a zda jsou v ceně zahrnuty vstupy do areálu bazénu.
 Děkuji

Enjoy diving

Dobrý den,
délka trvání kurzu je přímo závislá, na tom, jak rychle zvládnete nezbytné dovednosti a na počasí, neboť součástí výcviku jsou také ponory v přírodě.
Vstupy na bazén jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Pokud máte další dotazy neváhejte mne kontaktovat na tel. čísle 606 818 918.
Přeji hezký den
Jan Šafr

Elena

Dobrý den, poukaz jsem zakoupila teprve včera tak že teď čekám až bude platba zaúčtována a zašlou mi voucr domu. Chtěla bych to dát jako dárek k vánocům tak že bych potřebovala aby platnost nebyla určitě 31.12 2017 tak doufám že se spolu domluvíme. Můžete mi na vás zaslat telefonní číslo. Děkuji moc.

Enjoy diving

Dobrý den,
mě tel. číslo je 606 818 918, pokud se mi nedovoláte, tak právě vedu výcvik, v takovém případě budu volat zpět.
Přeji hezký den
 Šafr

Elena

Dobrý den, dnes jsem zakoupila dárkový poukaz a chci ho dát k vánocům vánocům. Ale teď jsem si všimla že platnost je do 31.12 2017.

Enjoy diving

Dobrý den,
to není problém, pokud mi zašlete kód voucheru je možné zahájit kurz v průběhu příštího roku. Podmínkou však je, že voucher bude uplatněn před vypršením platnosti (zaslán na naší mailovou adresu spolu s kontaktními údaji). Doporučuji tedy uplatnit voucher nyní a obdarovaný nás pak bude kontaktovat poté co dárek obdrží a pouze si dohodne termín zahájení kurzu. Pokud s navrhovaným řešením nesouhlasíte kontaktujte mne prosím telefonicky a najdeme optimální řešení.
Přeji hezký den.

Zuzana

Dobrý den, ráda bych zakoupila voucher a věnovala jej jako dárek k vánocům , nevím však jaký termín kurzu by obdarovanému konkrétně vyhovoval . Lze zakoupit voucher , darovat jej k vánocům a konkrétní termín vyřešit až poté ,i když je platnost voucheru do konce prosince ? děkuji předem , hezký den

Enjoy diving

Dobrý den,
voucher musí být uplatněn před ukončením jeho platnosti. V tomto případě tedy navrhuji zakoupit voucher a zaslat mi kód tohoto voucheru spolu se jménem účastníka kurzu. Já tento voucher uplatním před expirací a obdarovaný mi poté zavolá a pouze si dohodne termín zahájení kurzu. V případě nejasností mne prosím kontaktujte telefonicky na čísle 606 818 918.
Přeji hezký den
Jan Šafr

Kristýna Novotná

Dobrý den,

bylo by možné vystavit fakturu na částku včetně poplatku za vydání mezinárodního průkazu? Mám možnost nechat si proplatit potapěčský kurz zaměstanvatelem.

Děkuji, s pozdravem

Kristýna

Enjoy diving

Dobrý den,
ano je to možné.

Diana Ježková

Dobrý den,

je kurz ukončen zkouškou a vystavením mezinárodního průkazu potápěče?

Enjoy diving

Dobrý den,
ANO po ukončení kurzu OWD Vám bude vystaven mezinárodně platný průkaz potápěče. Jako potápěčka pak budete registrována v mezinárodní asociaci technického a nitroxového potápění (IANTD).
Přeji hezký den

Romana R

Dobrý den,

ve kterém měsíci (termínu) by měl kurz probíhat? Je možné zakoupit nyní kurz a zúčastnit se např. během léta?

Enjoy diving

Dobrý den ,
dekuji za vas dotaz. Ano je možné si zakoupit voucher nyní a kurz zahájit pozdeji. Je vsak nutné tento voucher uplatnit v pred ukončením jeho platnosti nejlepe ihned po zakoupeni. Zahájení kurzu je potom otázkou dohody v závislosti na vašich časových moznostech.
Preji hezky den
Jan Šafr

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru