Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dárková sada španělské šunky, stojanu a nože

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

jana

Dobrý debn, lze dnes objednat,zapl. přez internet a nejpozději v pátek vyzvednout v Karlíně?

Jan

Odpověď na dotaz pro p. Jana
Včera 17.12 jsem šunku objednal a zaplatil, dnes je k vyzvednutí v Thamove ulici, takže by neměl být problém paní Jano. 😉

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud zaplatíte ihned kartou, tak by Vám voucher mohl ještě stihnout dorazit a pobočka má v pátek otevřeno. Hezký den, Tereza.

Markéta

Dobrý den, chtěa bych se zeptat jestli se šunka dá zaplatit přes cafeterii?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, benefity z Cafeterie se na kategorii zboží nevztahují. Krásný den :-)

Kristýna Moješčíková

Obsahuje nějaké konzervanty nebo jinou chemikálii?

PB

Dobrý den,
v nabídce zde na portále je uvedeno jako místo osobního odběru provozovna v Karlíně, v obchodních podmínkách samotného eshopu je ale explicitně uvedeno: „Objednávky s voucherem ze slevových portálů je možné z důvodu kapacity vyzvednout výhradně v prodejně Sabores Vyšehradská, Vyšehradská 6, 120 00 Praha 2“. Kde je tedy správně místo pro osobní odběr? Díky.

T

Dobry den, vydrží šunka jako dárek do prosince? Pokud ano, jak bych ji měla skladovat? Díky a hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezie :)
Šunka má expiraci do října 2018, od nakrojení šunky ji musíte spotřebovat do 2 měsíců. Vzhledem k tomu, že je to zrající šunka, neměla by být náročná na uskladňování, ale i přes to bych doporučila chladné a tmavé místo. Hezký den!

Dana Kozlíková

Dobrý den, je Váš poukaz časově omezený, prosím? Potřebuji šunku až na druhý týden v listopadu a vzhledem k tomu, že je to dárek, nemohu ji skladovat doma. Je tedy možné ho uplatnit až za 3 týdny? Co byste mi doporučili? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto případě bych Vám doporučil počkat s nákupem voucheru. Každá akce je u nás časově omezená, avšak pokud zbývá méně než 7 dní do do konce nabídky, zobrazí se Vám odpočet přímo u akce. Můžete si tedy sama hlídat, kdy nabídka vyprší. Krásný víkend přeje, Honza. :-)

Martina Hložková

Dobrý den,vydrží šunka jako dárek do prosince?

Petra Zbořilová

Dobrý den, prosím o přesný termín doručení, když platbu pošlu zítra přes poštu (složenkou), platba přes kartu ani na místě v hotovosti není možná. Šunku bych potřebovala nejpozději 6.10. v pátek. Stihne se to?
Díky za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru