Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Balíček 12 voucherů 1fee2hráči na celý rok 2018

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míša

Dobrý den,

mohu si tedy tento zážitek zakoupit i když jsem amatér a mám zkušenosti akorát z mini golfu? Nerada bych aby mě tam pak nepustili – golfové hřiště Telč.
 děkuji

Časopis Golf

Pokud jste doposud „velký“ golf nehrála, vouchery 1fee2hráči si raději nekupujte. Pokud máte vztah k Telči, kontaktujte tamní managerku paní Kateřinu Březinovou a požádejte ji o informaci o projektu „Jdi na golf“, v rámci kterého dostanete za 990 Kč 3 golfové hole, 2 lekce s trenérem a míčky na driving range i na hřiště. Lepší nabídka pro začátečníky v ČR neexistuje. Pokud vás golf chytne a začnete hrát na více hřištích, věřím, že si vouchery 1fee2hráči někdy v budouc koupíte a také užijete.

Míša

Dobrý den,

jsem golfový nováček co to znamená že potřebuji – golfové osvědčení, tedy minimální handicap 54 a nižší?
 děkuji

Časopis Golf

Dobrý den, některá hřiště (ne všechna) vyžadují od hráčů – než je pustí na hřiště – doložení alespoň minimální úrovně zanlostí a výkonnosti reprezentované v ČR golfovým osvědčením – nebo – pokud jste členem nějakého golfového klubu, tak hendikepem. Na hendikepu 54 se u nás začíná a jak jste lepší a lepší, tak se hendikep snižuje.
Pokud golf umíte, znáte pravidla bezpečné hry a péče o hřiště a nebudete zdržovat, určitě vás na většině hřišť pustí do hry i bez nutnosti dokládat výši svého hendikepu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru