Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Silvestr v Paříži, městě lásky, s ubytováním na 1 noc vč. snídaně a průvodce

4,4 / 5 CK Jukej Paříž - Francie (mapa) 127 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Školáková

Dobrý den již máte volné pouze jedno místo,ale cena platí jen při koupi 2 voucherů..jak toto řešíte?Chtěla bych možná vzít ještě jedno dítě a byli bychom potom 3 je možná přistýlka?Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, bohužel akce již skončila, pro zakoupení prosím kontaktujte přímo naši CK. Děkujeme.

Pavlína

Dobrý den, jak daleko je hotel od centra? a jaká je přesná adresa nastupního místa v Praze v ul.Na Florenci? v popisu je jen ulice, ale ne číslo popisné, děkuji za odpovědi.

CK Jukej

Dobrý den, hotely bývají na okraji města ve vzdálenosti cca 20 km od centra. Nástupní místo číslo popisné nemá, je vedle parkoviště v ulici Na Florenci. Klientům zasíláme v pokynech k cestě plánek. Děkujeme.

Kamila Kovácsová

Dobrý den,
chci se zeptat když chceme jet tři budeme spolu na jednom pokoji nebo si ten třetí musí připlatit za jednolůžko? děkuji za odpověd.

CK Jukej

Dobrý den, v Paříži je možný 3lůžkový pokoj. Děkujeme. CK Jukej

Andrea

Dobrý den,

zájezd je dárek k vánocům, proto chceme aby se to dozvěděli až pod stromečkem a ne dříve. Chci se zeptat jak to udělat s potvrzením osob na zájezd. Píšete že je nutné vypsat telefonní čísla a podpisy. Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, stačí, když nám zatím nahlásíte pouze jména obdarovaných, děkujeme.

Michal

Dobrý den, je možné nastoupit někde jinde než je určeno? např. v Brně?
otázka č.2: Obsazenost je aktuální? Nerad bych aby se mi stalo, že zakoupím voucher a nebude volná kapacita (autobus, hotel) a budete mi nabízet náhradní termín jak už se mi jednou stalo. Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, možno je nastoupit pouze ve městech, která jsou uvedena v popisu akce. Aktuálně máme volná místa, můžete objednat. Děkujeme.

Roman

Dobry den,
jelikoz Pariz uz znam, je mozne se neucastnit komentovane prohlidky a udelat si vlastni program?
 Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, ano, můžete si udělat vlastní program. Děkujeme za zájem.

Miroslav Krňanský

Dobrý den. Posílám bankovním převodem 3 500Kč chtěl bych jednolůžkový pokoj je to tak v pořádku?

CK Jukej

Dobrý den pane Krňanský, děkujeme za objednávku, bohužel Slevomatu je nutno platit výhradně částku, kterou stojí vlastní voucher. Pravděpodobně Vám Slevomat tedy peníze vrátí, protože platbu nespáruje. Všechny příplatky se platí na účet cestovní kanceláře. Uhraďte prosím pouze 2999 Kč, příplatek až na výzvu CK. Děkujeme!

Tarasova Olga

Dobrý den,
Pokud koupíme vaucery zvlášť s přítelem(každý sám) nebude problém s pokojem? Nebo musím nějak oznámit, abych byli spolu?

Slevomat.cz

Krásný den, Olgo. Do 24 hodin od obdržení voucheru máte kontaktovat CK na e-mailu ckjukej@email.cz, kam vypíšete všechny potřebné údaje. Když své údaje pošlete takto v jednom e-mailu, tak CK bude vědět, že k sobě patříte a bude tak podle toho s informací zacházet. :) Požadavek tam samozřejmě můžete i vepsat. :) Janča

petro

Poté bude následovat volný program a příprava na noční oslavy příchodu nového roku 2017 (???) v ulicích Paříže.

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za upozornění, jedná se samozřejmě o překlep, oslavovat se bude příchod roku 2018.

Štefanová Renata

Je možnost stravovat se vhoteu?

CK Jukej

Dobrý den, v hotelu bude pouze snídaně. Jiná možnost není. Děkujeme za zájem.

Jakoubek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na to, že když pojedeme s přítelkyni tak musíme kupovat dva kupóny? A zda budeme 100% s přítelkyni spolu na pokoji. Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, ano je potřeba zakoupit dva kupóny. Dvojice, které se na zájezd přihlásí jsou na pokoji spolu. Děkujeme za zájem!

Nina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli musíme chodit s průvodcem a na tu okružní jízdu? Jestli by nebylo možné nás jak dojedeme do Paříže dovézt na hotel a potom by jsme si šli vlastní cestou😊

CK Jukej

Dobrý den, program není povinný, po Paříži se můžete pohybovat individuálně, avšak na hotel se přejíždí až večer hromadně. Hotel je mimo centrum města a k dispozici je skupině až večer po programu. Děkujeme za zájem.

Jakub Raida

Dobrý den, beru zpět svůj dotaz níže, nevšiml jsem si včera, že už to v textu uvedeno je. Omlouvám se.

CK Jukej

Dobrý den, v pořádku. Děkujeme za zájem!

Jakub Raida

Dobrý den, v popisku zájezdu je uvedeno, že občané EU do 26 let mají vstup do muzeí zdarma. Chtěl bych se zeptat, jak by to bylo v případě (kolik by mě to vyšlo), kdy už mám víc (28). Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, v takovém případě platíte do muzeí dle zájmu standardní vstupné, ceny jsou u každého muzea jiné, např. Louvre 15 EUR. Děkujeme za zájem.

Lukáš

Hezký den,
lze si koupit jedno místo a v případě, že neseženu nikoho, kdo by jel se mnou, doplatit 500 Kč až později nebo musím hned zaplatit příplatek 500 Kč za pokoj pro jednoho?

CK Jukej

Dobrý den, ano, je to možné, doplatek je pak třeba uhradit do konce listopadu 2017. Děkujeme za zájem! CK Jukej

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru